Haberler

Gazipaşa'da Süt İhalesi Yapıldı

Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde Bir Yıllık Süt Toplama İhalesi, Yapıldı. Kaymakam İsmail Gültekin Başkanlığında Yapılan İhaleyi Yılmaz Mandıra Kazandı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir yıllık süt toplama ihalesi, yapıldı. Kaymakam İsmail Gültekin başkanlığında yapılan ihaleyi Yılmaz Mandıra kazandı.

Gazipaşa ilçesinde bir yıllık süt toplama ihalesi Kaymakam İsmail Gültekin başkanlığında öğretmen evi toplantı salonunda yapıldı. Dün yapılan süt ihalesine tek firma katıldı. Saat 10.00’da başlayan ihale için iki firmanın dosya aldığı açıklanırken ihaleye Yılmaz Mandıra dışında katılan olmadı. Geçtiğimiz dönemde yapılan ihale ile ilçede toplanan sütleri alan Yılmaz Mandıra, dün yapılan ihale sonucunda sözleşme yenilemiş oldu. Sözleşme ile 37 YKr fiyat üzerinden bir yılık süre ile anlaşılırken, üçer aylık dönemlerde fiyat iyileştirmesine gidilebileceği konusunda anlaşmaya varıldı.

Öte yandan firmadan yapılan açıklamada, süt toplama tankı yapılacağı, bu tank ile ilçe köylerinden de süt toplanacağı ve köylülerin de süt satmasına olanak sunulacağı bildirildi. Süt tankının kapasitesi 7 ton olacak.

(AT-SÇ-Y)

01.06.2007 14:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title