Haberler

Gaziantep'ten Funda Arar Geçti

Güncelleme:

ÇIPLAK AYAKLA KONSER

18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Gaziantep Üniversitesi Mâvera KSM sahnesinde sevenleriyle buluşan Funda Arar, turnenin dördüncü konserinde de muhteşem performansıyla müzikseverlerden tam not aldı.

Mardin, Batman ve Malatya'nın ardından ''Yoluma Düşe Şarkılar''ı Gaziantepliler ile buluşturan Funda Arar, alanı dolduran yüzlerce hayranını tam anlamıyla mest etti. Konser sırasında bir ara ayakkabısının topuğu yer döşemesine takılan Funda Arar, kendisine yardıma gelen ekip arkadaşına ''Hiç uğraşma, bu akşam çıplak ayakla şarkı söylemek nasip oldu bize.'' diyerek sahnesinin ilk bölümüne çıplak ayakla devam etti.

Konserin ortalarına doğru Müslüm Gürses'le özdeşleşen ve 2015 yılında çıkarmış olduğu albümünde de yer verdiği ''Kaç Kadeh Kırıldı'' isimli parçayı seslendiren Arar ''Bu şarkıyı ne zaman söylesem aklıma rahmetli Müslüm ağabey gelir. Çok büyük bir sanatçıydı. Ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun'' diyerek merhum sanatçıyı anmayı da ihmal etmedi. Sahne sonrasında hayranları ile bol bol fotoğrafta çektiren Funda Arar, hayranları tarafından Antep usulü tatlı ikramıyla da diyet programına bir kaç saatlik bir ara vermek zorunda kaldı.

Gaziantep konseri sonrası turnenin ilk etabını tamamlayan başarılı sanatçı, Türkiye'yi karış karış gezmeye devam edecek. Funda Arar hız kesmeden Bursa, Ankara, Mersin, Adana, Kayseri ve Konya, Eskişehir ve İzmir'de de konserler vererek ''Yoluma Düşen Şarkılar''ı müzikseverlerle buluşturacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Funda Arar Batman Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title