Haberler

Oğullarıyla kavga eden küçük çocuğu, garajda dakikalarca dövdüler! İnsanlıktan utandıran anlar kamerada

Güncelleme:

Gaziantep'te bir çift, oğullarıyla kavga eden komşularının 10 yaşındaki çocuğunu garajda yakalayıp dakikalarca dövdü. O anlar, güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınırken küçük çocuğun ailesi, komşularından şikayetçi oldu.

Gaziantep'te çocukların kavgasına yetişkinler dahil oldu. Bir çift, oğullarıyla kavga eden komşularının çocuğu 10 yaşındaki Muhammet Uğur K'yi garajda dakikalarca dövdü. O anlar güvenlik kameralarına yansırken şiddet gören çocuğun ailesi, komşularından şikayetçi oldu.

BİSİKLET SÜRERKEN ÇARPIŞTILAR

Akkent Mahallesi'nde oturan Muhammed Uğur K. bisiklet sürerken komşularının oğlu ile çarpıştı. İki çocuk arasında çıkan tartışmanın ardından Muhammed Uğur K. bisikletini apartmanlarının garajına bırakmaya gitti.

KOMŞU ÇOCUĞUNU DARBETTİLER

Bu sırada kavga ettiği arkadaşının anne ve babası, garaja gelerek Muhammet Uğur K'yi dövdü. Çift, küçük çocuğu yere yatırıp dakikalarca darbetti. Güvenlik kameralarına da yansıyan şiddetin ardından çocuklarını hastaneye götürüp tedavi ettiren ailesi, komşularından şikayetçi oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Akkent Mahallesi kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (39)

ALİ:

YEMİN OLSUN İKİSİNİNDE ELLERİNİ KESERDİM BİLEKLERİNDEN BÖYLE BİRŞEY VARMI YA

24
4
yanıtYanıtla
çiçero:

ey büyük Allahım sen şüphesizki görensin işitensin sen böyle insanlara hakkettiği cezayı ver çokcuktur onlar kavgada ederler barışırlarda görüntüleri izledim kanım dondu terlikle vurmak nedir abi 10 yaşındaki çocugun ağzına inşallah cezanızı bulursunuz

22
5
yanıtYanıtla
Adalet:

Kendi çocuğuma yapılsa idi şu an katil damgasıyla ceza evinde olurdum. bu ikisini de mermi manyağı yapmıştım.

20
3
yanıtYanıtla
serefsz:

ben sıkayetcı olmam alırım elıme sopa ıbrete alem olsun dıye sokak ortasında doverdım

19
2
yanıtYanıtla
TSUNAMİ:

şimdi bunlardan şikayetci olunca ne oldu adamlar geziyorlar. şimdi o çocuğun psikolojisi ne olacak. bence onlarada sağlam dayak atılmalıydı allah belalarını versin bunların

20
0
yanıtYanıtla
BİLİR KİŞİ:

İNSANLIK BİTMİŞ VESSELAM YORUM YAPILACAK GİBİ BİLE DEĞİL BU ADAMLA KADINI KIZILCIK SOPASIYLA DİNLENE DİNLENE DÖVMEK LAZIM. . .

15
2
yanıtYanıtla
..:

siz kendinize anne baba mı diyorsunuz şimdi !! o çocuğun psikolojisi ne olacak şimdi !! bu nasıl zihniyet ya !! çocuğun yüzüne yüzüne bir de kasten ayakkabısıyla vurdunuz ya sizi cahiller pislikler!! varsa çocukların arasında sorun gidin anne babasına söyleyin usulünce insan gibi ailesi uyarır onu çocuğu dövmek nedir ya ikisi birden yapıştı sizi gerizekalılar!

14
1
yanıtYanıtla
angaralı:

o dovduğunuz cocugun babası olmak ıstemezdım yoksa sızın ıcın bu kaınat dar olurdu. yazık körpe cocuk dan ne ıstedınız o. cocukları

15
0
yanıtYanıtla
Yazık:

Utanmadan el kadar çocuğa iki kişi birden saldırmışlar. Vicdansızlar

yanıt5
yanıt2
tahsin arabacı:

bunların alllah belasını versin rezil insanlar

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title