Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Altyapı Kayıtları Başladı

PTT 1.Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un altyapı kayıtları başladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 1997-2005 doğumlu futbolcu adaylarının kayıt yaptırabildiği futbol yaz okulu seçmeleri, Hasan Doğan Tesislerinde devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediye spor Altyapı Sorumlusu İsmet Çetin, gelecek vadeden gençleri bünyelerinde yetiştirdiklerini ve bir üst gruba verdiklerini belirtti. Yetenekli genç oyuncuları belirli bir futbol eğitiminden sonra "A" takım kadrosuna kadar yükselttiklerini ifade eden Çetin, ailelerin yaz tatilinde çocuklarını spor okullarına yönlendirmelerini tavsiye etti.

Velilerin çocuklarını mutlu olacakları, sevdikleri branşlara yönlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Çetin, şunları kaydetti:

"Burada seçim çocuğa bırakılmalı. Örneğin futbolu seven bir çocuk müzik okuluna gönderilirse çocuk mutsuz olur. Ayrıca var olan kabiliyetini de köreltir. Bunun için veliler kendi gönüllerinden geçeni değil, çocuğun istediği ve kabiliyetli olduğu yaz okullarına göndermeleri daha isabetli olur. Kayıtlarımız Hasan Doğan Tesislerinde devam ediyor. Şu anda büyük bir talep var. Velilerimiz çocuklarını kayıt yaptırmakta gecikmesinler. Eğitimlere 17 Haziran'da başlayacağız." - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hasan Doğan İsmet Çetin Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Halil deniz:

Futbolla kaydtolma

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title