Haberler

Gaziantep Adıyamanlılar Derneği 'Dursun Çavuş' Flminde

Gaziantep Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, aileleri ile birlikte 75 kişilik bir grup halinde 'Dursun Çavuş' filmini izledi.

Gaziantep Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, aileleri ile birlikte 75 kişilik bir grup halinde 'Dursun Çavuş' filmini izledi.

Filmi; Dernek Başkanı Nevzat Uçaner ve üyelerden Yaşar Hamurcu, Abdullah Binzet, Mahmut Özdemir, Hamit Doğan, Sedat Köylü, Hüseyin Öncel, Doğan Kuzu, Mustafa Köylü, Nevzat Hamurcu, Nuri Özden, Kadir Polat, Mahmut Havan, Reşat Hamurcu, Tamer Tuncer, Nevzat Bozkurt, Mehmet Kutlu, Ersin Hamurcu eş, dost ve çocukları ile birlikte izledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nevzat Uçaner, "Biz dernek olarak Adıyaman'ın özellikle kültür ve sanat etkinliklerine katkıda bulunmak istiyoruz. Adıyaman'ın kültür, sanat, edebiyat, turizm, tarih ve doğası ile anılmasını istiyoruz. Adıyaman'ın vilayet olduğu tarihe atıfta bulunarak her '1 Aralık'ta cümbür cemaat Adıyaman'dayız' sloganı ile yeni bir gelenek başlatmıştık. 2013 yılında bir otobüs ile başlattığımız bu etkinliğin 3 yıla kadar uluslararası bir organizasyona dönüşeceğine inanıyoruz ve bunun için gerekli stratejik yol haritasını oluşturuyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Özdemir Dursun Çavuş Gaziantep Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title