Haberler

Gazi Üniversitesinde Rektörlük Seçimi

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi ve rektör adayı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, "Adalet temelli, liyakat esaslı huzurlu bir üniversite için çalışma ortamı sağlayacağımı taahhüt ediyorum.

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi ve rektör adayı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, "Adalet temelli, liyakat esaslı huzurlu bir üniversite için çalışma ortamı sağlayacağımı taahhüt ediyorum." dedi.

Ankara'da bir otelde gazetecilerle bir araya gelen Prof. Dr. Yılmaz, Gazi Üniversitesinde yapılacak rektör seçimleri için aday olduğunu açıkladı.

Seçilmesi halinde dürüst, çalışkan, şeffaf, katılımcı, bütünleştirici, özgür, akademik bir ortam oluşturacağını, akademik ve idari anlamda kurumsallığı önemseyen, mensubiyet duygusunu geliştiren bir anlayış sergileyeceğini belirten Yılmaz, "Milli ve manevi değerlerine bağlı, ulusal çıkarları her zaman önde tutan bir yönetim anlayışıyla, nitelikli bireyler yetiştirme azmi ve kararlılığı içerisinde olacağız." diye konuştu.

Üniversitenin en önemli eksikliklerinden birinin sosyal donatılar olduğunu savunan Yılmaz, tesis edilecek sosyal donatılarla her türlü gereksinimleri karşılayacak bir şehir atmosferi oluşturacaklarını söyledi.

Yılmaz, "Adalet temelli, liyakat esaslı huzurlu bir üniversite için çalışma ortamı sağlayacağımı taahhüt ediyorum. Gazi Üniversitesi demek, Anadolu demektir. Anadolu'nun kendini bulduğu üniversite, Gazi Üniversitesidir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Gazi Üniversitesi Derviş Yılmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title