Haberler

Gayrimenkul'un Yıldızları Belli Oldu

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri” Bursa’daki bir otelde gerçekleşen gala gecesi ve ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri" Bursa'daki bir otelde gerçekleşen gala gecesi ve ödül töreni ile sahiplerini buldu.

İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmanın yanı sıra kentsel dönüşüm projelerine yenilikçi bir bakış açısı kazandırmak amacıyla organize edilen "Şehrin Yıldızları 2017 Bursa Gayrimenkul Ödülleri" bu yılda oldukça önemli bir araya getirdi.

Sunuculuğunu Oylum Talu'nun yaptığı gecede, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, Güney Marmara Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Engin Er, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ertaç Ergüven, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Taş ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi'nin yanı sıra iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı ve gecede dereceye giren projelere ödülleri takdim edildi.

Kent hizmetleri onur ödülü Bursa Valiliği'ne verildi

Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde kent gelişimi ve sosyal hayata katma değer oluşturan hizmetlerinden dolayı 2017 Şehrin Yıldızları Onur Ödülü Bursa Valiliğine verildi. Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Prof.Dr. Murat Taş tarafından verilen ödülü Bursa Valisi İzzettin Küçük adına Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı aldı.

Kentsel dönüşüm onur ödülü Recep Altepe'ye

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle bu yıl ilk kez verilen "Kentsel Dönüşüm Onur Ödülü" ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye verildi. Kentsel Dönüşüm Onur Ödülü'nü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına vekaleten alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, böylesine değerli bir jüri tarafından kentsel dönüşüm gibi hayati bir önem taşıyan konuda ödül almalarının kendileri için ayrı bir değer taşıdığını ifade etti.

Ercan, "Depremle mücadelenin ilk adımı güvenli binalar"

Şehrin Yıldızları 2017 jüri üyesi olarak geceye katılan ve önemli açıklamalarda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem kuşağında yer alan bir ülke olarak her an bu gerçekle yaşamamız gerektiğini ve çerçevede alınacak ilk önlemin güvenli binalara geçmek olduğunu söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Övgün Ahmet Ercan Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title