Haberler

GARA ŞEHİDİ OĞLUNUN ANISINI, ODASINDA YAŞATIYOR

Güncelleme:

ESKİŞEHİR Valisi Erol Ayyıldız, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin (31) annesi Ayşe Güler'e bayram ziyaretinde bulundu.

ESKİŞEHİR Valisi Erol Ayyıldız, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin (31) annesi Ayşe Güler'e bayram ziyaretinde bulundu. Güler, eşyaların yer aldığı odayı göstererek, şehit oğlunun anılarını odada yaşattığını söyledi.

Eskişehir Valisi Ayyıldız, Kurban Bayramı nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, personelin bayramını kutladı. Emniyet ve jandarma personelinin, Eskişehirlilerin daha huzurlu bayram geçirebilmesi için görevlerinin başında olduğunu belirten Vali Ayyıldız, 'İnşallah bu bayramlar Türkiye'mizin, İslam aleminin ve tüm dünyanın esenlik ve mutluluğa kavuşmasına vesile olur diyorum. Öncelikle Eskişehirli hemşehrilerimizin pandemi şartlarında en iyi şekilde bayramlarını kutlamalarını, trafik kurallarına uyarak bayramı mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyoruz. Jandarmamız, emniyetimiz, kamu görevlilerimiz görevlerinin başında. Eskişehirli hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı sağlık, afiyet içerisinde geçirmeleri için çaba ve gayret gösteriyorlar. Bu anlamda da onlarla bayramlaşmaya geldik' dedi.

Daha sonra Eskişehir Şehir Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Ayyıldız, hastalarla sohbet ederek, bayramlarını kutladı. Çocuklara oyuncak dağıtan ve sağlık çalışanlarına tatlı ikram eden Ayyıldız, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler'in Alanönü Mahallesi'ndeki evine gitti. Yapılan dua sırasında anne Ayşe Güler, gözyaşı döktü.

Gara şehidi oğlunun tüm eşyalarını bir odada toplayan Ayşe Güler, Vali Ayyıldız ve beraberindeki Eskişehir Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Jandarma Komutanı Ercan Atasoy'a 'Başarı belgeleri, fotoğrafları, kullandığı eşyaları, hepsini bu odada saklıyorum' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Güler Eskişehir Jandarma Gara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title