Haberler

Gamze Saraçoğlu, İnci Deri İçin En İddialı Çizgilerini Sundu

Güncelleme:

Yalın, sofistike ve elegan çizgileriyle kendine güvenen ve sofistike kadınlara seslenen Gamze Saraçoğlu, İnci Deri için hazırladığı İlkbahar/Yaz koleksiyonunda cesur, modern ve yalınlaşmış tasarımları "Glam" detaylarla birleştirerek moda tutkunlarına sunuyor.

Studio 54 esintilerinin hissedildiği ve sadece gece değil, gündüz de ışıltısını sürdürmek isteyen kadınlar için tasarlanan İnci-Gamze Saraçoğlu İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonu; Ayşe Kucuroğlu, Ceylan Çapa, Deniz Akkaya, Esra Eron, Ayşe Tolga, Melis Birkan, Selma Ergeç gibi cemiyet ve eğlence hayatının temsilcilerinin katılımıyla Galata Salt'ta gerçekleşen bir lansmanla tanıtıldı.

Swarovski taşların, parlak derilere, altın, püskül ve tüllerin, özel dokulu satenlere eşlik ettiği göz alıcı İnci-Gamze Saraçoğlu İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonunda ayakkabı, çanta ve kemerler bulunuyor.

Gamze Saraçoğlu, İnci Deri İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu İle 70'lerin Studio 54 Işıltısını 2014'ün İlkbahar Ve Yazına Taşıyor

Sofistike şıklık, ışıltıyla birleşiyor

İnci-Gamze Saraçoğlu İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonu, güneşin ilk ışıklarından, son ışıklarına kadar gece gündüz demeden ışıldamak isteyen, içindeki ışıltıyı dışarı da yansıtan, sofistike bir şıklık sunuyor.

Satenden özel olarak hazırlanan dokular, özel yılan derileri baskıları, püskül, tül, rugan gibi çarpıcı detaylar, 1970'lerde tüm dünyaya damgasını vuran Studio 54 ritmini 2014 yazına taşıyor.

Hasır hissi yaratan özel parlak deriler ve özel tasarım deriler diskonun ve tasarımın altın çağını yeniden canlandırırken, ayakkabılar Gamze Saraçoğlu imzalı tabanlar ve özel tasarım astarlarla öne çıkıyor.

Ayakkabı, çanta ve kemerlerden oluşan ve sınırlı sayıda üretilen İnci-Gamze Saraçoğlu İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonu, belirli İnci Deri mağazalarında moda severlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kucuroğlu Deniz Akkaya Ceylan Çapa Yalın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title