Haberler

    Yeni Overwatch yaması, Özel Oyunlar tarayıcısını düzenliyor!

    Güncelleme:

    Overwatch, Özel oyunlar tarayıcısında yaşam kalitesi iyileştirmelerine odaklanan yeni yama notları yayınladı.

    Güncelleme ayrıca Rekabetçi üçe üç Lokavt Eliminasyonu'nun dördüncü sezonunu da getiriyor.

    HATA DÜZELTMELERİ

    Genel

    • Bir maçta konsol oyuncularının En İyi 500 prestij simgelerini görmelerini engelleyen bir hata düzeltildi.
    • Maç tekrarı listelerinde maç havuzu simgelerinin eksik görünmesine neden olan bir hata düzeltildi.
    • Sezon 28 ve Sezon 29 istatistiklerinin kariyer profilinde aynı görünmesine neden olan bir hata düzeltildi.
    • 2020 yılbaşı şapka oyuncusu simgesi açıklamasında 2021'i gösteren bir hata düzeltildi.
    • Takımda iki şifacı olmasına rağmen bir rol sırası maçında "Bir şifacıya ihtiyacımız var" ping mesajının görünmesine neden olan bir hata düzeltildi.
    • Bir denetleyici kullanırken Oyun Modu seçeneklerinin seçilmesini engelleyen özel oyun tarayıcısındaki bir hata düzeltildi.
    • İstatistikler sekmesinde rekabetçi CTF sezonlarını yanlış sırada gösteren kariyer profiliyle ilgili bir hata düzeltildi.
    • Popüler sekmesi, en çok oynanan modları ve trend olmaya başlayan modları gösterir. Favoriler sekmesi, oyuncuların favori oyun modlarını seçmelerine ve bunları bir liste halinde derlemelerine olanak tanır. Oyuncular, listedeki herhangi bir modun yanındaki yıldız simgesini işaretleyerek bir oyun modunu favorilerine ekleyebilirler. En Son sekmesi, bir oyuncunun son zamanlarda oynadığı tüm oyun modlarını gösteriyor.

    Karakterler

    Doomfist

    Rocket Punch'ın bir duvara çarparken bazen darbe efektlerini veya animasyonları oynatmamasına neden olan bir hata düzeltildi.

    Mei

    Kneel ifadesinde, gözlerinin düzgün şekilde canlandırılmamasına neden olan bir hata düzeltildi.

    Reaper

    Düşman Reaper'ın bazı görsel efektlerinin düşük hasar efektleri ayarlarındayken düşman yerine dostça görünmesine neden olan bir hata düzeltildi

    Soldier: 76

    Grillmaster görünümü kuşanıldığında "Bazı Saygı Göster" ses hattının düzgün çalmamasına neden olan bir hata düzeltildi

    Symmetra

    Oyuncu kamerasının ışınlayıcı aracılığıyla seyahat ederken oynanamaz alanda kısa süreliğine görünmesine neden olan bir hata düzeltildi.

    Ayrıca, Özel Oyunlar ayarlarındaki açıklamanın hemen üzerinde bulunan Mod Adı adlı yeni bir Özel Oyun ayarı da bulunmaktadır. Özel Oyunlar tarayıcısındaki farklı modları temsil etmek için kullanılır. Overwatch geliştiricileri, içerik oluşturucuları yeni Mod Adı doldurulmuş olarak oyun modlarını yeniden yüklemeye teşvik ediyor, böylece oyuncular onları daha kolay bulabiliyor. Özel Oyun'da Mod Adı girilmemişse, bunun yerine paylaşım kodu görüntülenecek.

    Özel Oyunlar tarayıcısındaki iyileştirmelere ve bazı hata düzeltmelerine ek olarak, yeni bir Rekabetçi üçe üç Eleme sezonu başladı. Yama hakkındaki tüm detaylara göz atmak isterseniz, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title