Haberler

    Yeni Forspoken oynanış görüntüleri göz büyülüyor

    Güncelleme:

    PlayStation State of Play sunumunda yeni Forspoken oynanış görüntüleri gözler önüne serildi.

    PlayStation State of Play sunumunda yeni Forspoken oynanış görüntüleri gözler önüne serildi. Adeta görsel şölen sunan oyunun çıkış tarihi geçtiğimiz gün ertelenmişti.

    10 Mart gecesi başlayan State of Play sunumuna birçok yeni oyun duyuruldu. Yeni yapımların yanı sıra heyecanla beklenen oyunlara dair oynanış görüntüleri de yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihinde erteleme alan Forspoken dövüş ve açık dünya odaklı videosuyla tekrar boy gösterdi.

    Yayımlanan videoda kendini beklenmedik bir anda Athia'da bulan Frey'in ilk mücadelesini görebilirsiniz. Alevli bir ejderhaya karşı savaşan ana karakterimizin büyü temelli saldırıları ise adeta görsel bir şölen sunuyor.

    Oyuncular merakla beklenen yapımda New York'ta yaşayan genç bir kadına hayat verecek. Kendini bir anda fantastik bir diyarda bulunan Frey ise Athia adındaki bu dünyada birbirinden ilginç yeteneklere sahip olduğunu keşfedecek.

    Forspoken çıkış tarihi ise 11 Ekim 2022 olarak belirlendi. Oyun 2022'nin son çeyreğinde PlayStation 5 ve Microsoft Windows üzerinde çıkış yapacak. Açık dünya aksiyon türündeki oyunun Steam üzerinde ön siparişe açıldığını belirtelim. Forspoken PC sistem gereksinimleri ise henüz duyurulmadı.

    Oyunun ön sipariş fiyatı 699,00 TL olarak belirlendi. Cep yakan oyunun geliştirici koltuğunda Luminous Productions oturuyor. PlayStation 5'in müthiş potansiyelinden yararlanması beklenen yapımın yayıncılığını Square Enix üstleniyor.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    forspoken oynanış görüntülerinde ana karakterin bir ejderhaya karşı mücadele verdiği görülüyor. Oyunun devasa açık dünyasındaki ilginç yaratıklar da dikkatimizi yakaladı. Dünyalar Çarpışıyor adlı iki dakikalık video uzunluğundaki videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    State of Play Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title