Haberler

Yeni FARSIDERS oyun vitrini yayınlandı

Güncelleme:

FARSIDERS Alpha 2 testi gelip geçti ve GambitGhost Studio'dakiler gelecek oyunlarını tasarlamaya devam ederken heyecan içinde kaldılar. Ancak şapkalarınızı sıkı tutun, çünkü oynama şevkinizi ateşleyecek yepyeni bir FARSIDERS oyun vitrini ortaya çıkardılar.

FARSIDERS'ın oyun vitrini, Spectra Laboratuvarı'na bir gezi yapıyor ve korkusuz kahraman Cassie'nin sihrini gerçek bir maestro gibi çalıştırmasına tanık oluyor. Ve size söyleyeyim, bu görülmesi gereken bir manzara.

FARSIDERS'IN OYUN VİTRİNİ YAYINLANDI

Videoda gösterilen Slow Burn yapısı, oyun deneyiminin derinliğini ve karmaşıklığını vurgular. Cassie, ateş becerilerinin gücünden yararlanır, Talent Tree geliştirmeleriyle işleri güçlendirir ve zamanla kötü bir hasar kombinasyonu ortaya çıkarır.

Denemek için cazip mi hissediyorsunuz? Pekala, kemerlerinizi bağlayın ve bazı ateşli hareketlere hazır olun, çünkü bir Spectralon'un yerine geçtiğinizde, FARSIDERS dünyasında sizi bekleyen çok daha fazla heyecan var. Maceracı ruhunuzu kucaklamayı, kendi yolunuzu çizmeyi ve önünüzde uzanan sonsuz olasılıkların kilidini açmayı unutmayın.

Yakında daha heyecanlı maceralar için bizi izlemeye devam edin. FARSIDERS Beta 28 Haziran'da başlayacak!

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title