Haberler

Trailmakers'a yeni güncelleme geliyor

Güncelleme:

Flashbulb Games, popüler oyunu Trailmakers için yeni ve ücretsiz Spacebound güncellemesini duyurdu. Bu güncelleme, oyunun tarihinde ilk kez oyunculara uzayda oynamayı ve diledikleri türde araçları uzayda ve aylarda çalıştırma olanağını sunacak. Güncelleme, dört farklı ayı keşfetme, uzay istasyonunda yeni parçaları öğrenme ve asteroid kuşaklarında pilotluk becerilerini test etme gibi özellikler sunacak. Ayrıca, oyuncular uzay korsanları ile savaşabilecekleri bir aya da erişim sağlayabilecekler.

Flashbulb Games, Trailmakers için merakla beklenen Spacebound güncellemesinin lansmanını duyurmanın heyecanını yaşıyor. Bu güncelleme şimdiye kadar yaptıkları en büyük güncelleme olacak ve ücretsiz olarak indirilebilecek.

TRAILMAKERS'A SPACEBOUND GÜNCELLEMESİ GELİYOR

Trailmakers tarihinde ilk kez uzayda oynayabileceksiniz. Spacebound'da hiçbir şey imkansız değildir, dilediğiniz türde aracı yapıp onu uzayda ve aylarda çalıştırma olanağına sahipsiniz. Bu yeni uzay macerasına hazırlanın ve bu yeni ücretsiz güncellemeyi keşfetmenin keyfini çıkarın.

"Topluluk yıllardır yaratıcılıklarını uzay ortamında ortaya çıkarmaya hevesliydi. Bunu yapmak için oyuncularımıza olan sevgimizi gösteren bir güncelleme yapmaktan daha iyi bir zaman olabilir mi? Yıllar boyunca sahip olduğumuz tüm oyunculara bir aşk mektubu görevi gördüğü için bu güncellemeyi oluşturmak göz korkutucu bir görev oldu. Bu güncellemeyle kendimizi tehlikeye atıyoruz. Trailmakers ekibinin tamamı, topluluğun bu yeni ayarla neler

Spacebound'daki özellikler:

Kendi atmosferleri, biyomları ve yerçekimi ile keşfedilebilir dört ay. Her sırrı keşfetmek için her türden uçan ve yer aracına ihtiyaç duyacağınızdan, inşa etme becerileriniz için gerçek bir meydan okuma.

Uzay istasyonu, tüm yeni parçaların nasıl kullanılacağını öğrenmek ve gerçek bir uzay uzmanı olmak için bir başlangıç ??noktası.

Pilotluk becerilerinizi zorlamak için hem statik hem de hareketli asteroit kuşakları ve bölgeleri, her türlü çok oyunculu mücadele için mükemmeldir.

Aylardan birinde, savaşılacak agresif NPC'ler olan uzay korsanları yaşıyor yaratacağını görmek için sabırsızlanıyor! Neler bulacaklarını hayal bile edemiyoruz!" dedi Trailmakers Yapımcısı Andreas Kidholm

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title