Haberler

The Witcher Remake geliştiricisi yeni oyununu duyurdu

Güncelleme:

CD Projekt Red'in aksiyon rol yapma oyunu serisi The Witcher'ın remake projesini üstlenen Polonyalı video oyun geliştiricisi Fool's Theory, zengin hikayeye sahip karanlık fantezi türündeki izometrik rol yapma oyunu The Thaumaturge'yi duyurdu.

11 bit studios'un yayıncılığını yapacağı yeni RPG oyun The Thaumaturge, 20. yüzyıl başlarında Varşova'da geçecek. İzometrik bakışa sahip oyun, taktiksel savaşlara, karakter gelişim özelliklerin ve araştırma mekanikleri mekanikleriyle dolu olacak.

THE THAUMATURGE DUYURULDU

The Witcher Remake geliştiricisi Fool's Theory tarafından geliştirilen karanlık fantezi türündeki izometrik rol yapma oyunu The Thaumaturge'dan oynanış videosu yayınlandı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun, Varşova'nın soğuk iklimini oyunculara yakından hissettirecek.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

THA THAUMATURGE KONUSU

Sayısız farklı kültür barındıran XX. yüzyıl başları Varşova'sında ahlaken muğlak seçimler yapmak zorunda kalacağın, hikâye odaklı bir RYO. Yalnızca Bağıcıların gerçek anlamda algılayabildiği ve kontrol edebildiği olağandışı varlıklar, Salutorlar da bu dünyanın bir parçası.

Yıl 1905. Varşova şehri Rusya çarlığının boyunduruğu altında. Nüfusu ise sık sık çıkar çatışmaları yaşayan farklı köken, görüş ve inanışlara sahip çeşitli gruplardan oluşuyor: Rus askerleri, Yahudi tüccarlar, Polonyalı şehir halkı ve nicesi... Şehir tüm bu koşullara rağmen işlek bir metropol. Yüksek sosyete ile nefes kesici bir partiye katılan bir kişi, ilerleyen saatlerde Praga semtinin arka sokaklarında gasp edilebilir. Bir yandan büyük umutlar ve düşler barındıran bu şehir, diğer yandan karanlık arzulara da ev sahipliği yapıyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title