Haberler

The Witcher 4 için beklenen haber geldi!

Güncelleme:

Yakın zamanda bir fotoğraf ile duyurusu yapılan The Witcher 4 için nihayet bir sinyal ışığı daha yakıldı.

Yakın zamanda bir teaser ile duyurusu yapılan The Witcher 4 için beklenen haber nihayet oyunculara ulaştı. Serinin son çıkan oyunu The Witcher 3, dev bir hayran kitlesini peşinde toplamış ve dördüncü oyunun da yolunu gözletmişti. Nihayet Polonyalı şirketten dördüncü Witcher oyunu ile ilgili bir açıklama geldi.

Bu hafta hakkında yeni bir bilgi gelen tek oyun The Witcher değil. Call of Duty: Modern Warfare 2 de duyurulmuş ve bekleyenleri heyecanlandırmıştı:

Call of Duty: Modern Warfare 2 çıkış tarihi belli oldu!

The Witcher 4, ön geliştirme aşamasına geçti

Oyun şu ana kadar epey karmaşık bir taslak halindeydi. Şimdi ise CD Projekt'in finans yöneticisi Piotr Nielubowicz'in açıkladığına göre ön geliştirme aşamasına geçildi. Bu aşama, büyük çaplı oyunların en önemli süreci olabilir. Fikirlerin taslağa çevrildiği bu aşamada oyunun temelleri inşa edilecek. Bundan sonra ise çok daha sancılı bir süreç olan geliştirilme aşamasına geçilmesini bekliyoruz.

Cyberpunk 2077'nin geç çıkması ve oyunun durumuyla ilgili sürekli yalan söylenmesi, bu açıklamaya mesafeli yaklaşmak için bir neden sayılabilir. Yine de bu aşamada şirketin açıklamalarını dinlemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Henüz oyunun geliştirilmesine başlanmadığı için ortada neredeyse hiçbir sızıntı mevcut değil.

Bu noktada hayranların teorileri, bizi oyuna en çok bağlayan kaynak oluyor. Artık kabul göreceğini düşündüğümüz genel teoriye göre dördüncü oyunda Geralt'ın hikayesini oynamayacağız. Zaten serinini başından beri ana karakter Geralt'tı, bundan sonra farklı bir macera görmeyi bekliyoruz.

Kaynak: Shiftdelete / Gamegar

The Witcher 4 The Witcher Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title