Haberler

Terraria, Steam'de olumlu inceleme rekoru kırdı

Güncelleme:

Re-Logic'in geliştirip 2011 yılında yayınladığı açık dünya hayatta kalma oyunu Terraria, Steam'de 1 milyondan fazla olumlu kullanıcı incelemesi aldı ve bunu gerçekleştiren ilk bağımsız oyun oldu.

2 boyutlu ve piksel grafikleri ile oyun oynarken eğlenmek için yüksek grafiklere gerek duyulmadığını oyunculara kanıtlayan Terraria, Steam'de 1 milyon olumlu incelemeyi geçen ilk bağımsız oyun oldu.

TERRARIA, 1 MİLYON OLUMLU İNCELEMEYE ULAŞTI

Terraria, Steam'de tüm diller ile birlikte 25 Ekim itibariyle toplamda 1,030,586 adet kullanıcı incelemesi aldı ve buna rağmen 820 bini aşkın olumlu incelemesi bulunarak 1 milyondan inceleme alıp son derecede olumlu incelemelere sahip olan ilk bağımsız oyun olarak rekor kırdı.

Gerek fiyatı, gerekse sistem gereksinimleri ile herkesi eğlendirmeyi ve saatlerce başından kalkmamasını sağlayan Terraria, 2018 yılında aşk ile devam ettirilen ödül kategorisinde kazanan oldu. Oyunun 2011 yılında piyasaya sürülmesine rağmen 11. yılında rekorlar kırmaya devam ediyor.

Terraria, bir milyon olumlu kullanıcı incelemesine ulaşan ilk oyun değil, ancak markaya ulaşan ilk tür bağımsız oyun oldu. Listedeki oyunlar arasında Counter-Strike: Global Offensive, PUBG: Battlegrounds, Dota 2 ve Grand Theft Auto 5 bulunuyor.

  1. Counter Strike: Global Offensive – 6,7 milyon
  2. PUBG: Battlegrounds – 2 milyon
  3. Dota 2 – 1,8 milyon
  4. Grand Theft Auto 5 – 1,4 milyon
  5. Tom Clancy's Rainbow Six Siege – 1,08 milyon
  6. Terraria – 1,03 milyon
  7. Team Fortress 2 – 900 bin
  8. Garry's Mod – 887 bin
  9. Rust – 840 bin
  10. Left 4 Dead 2 – 658 bin

Terraria, Steam'de olumlu inceleme rekoru kırdı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Terraria Steam Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title