Haberler

Steam değeri 200 TL olan oyun Epic Games'te bu hafta ücretsiz oldu

Güncelleme:

Epic Games her hafta olduğu gibi bu hafta da kullanıcılarına ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta kullanıcılarına 1 adet ücretsiz oyun veren Epic Games Store'un ücretsiz oyunları kullanıcılarını sevindirdi.

Popüler dijital video oyun dağıtım platformu ve video oyun geliştiriciliğin yapan Epic Games, kullanıcılarına bir adet ücretsiz oyun veriyor. Ücretsiz oyunları 14 Eylül tarihine kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

EPIC GAMES BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Spelldrifter

Spelldrifter, sıra tabanlı RYO'ların bulmaca gibi olan pozisyonel taktiklerini toplanabilir kart oyununun özelleştirilebilme ve tekrar oynanabilme özellikleriyle bir araya getiriyor. Sonuç: oyuncuların zamanı ve mekânı kullanarak ellerinin altındaki kaynaklarla hokkabazlık yaptığı karma bir oyun.

Önümüzdeki hafta ise Epic Games kullanıcılarına bağımsız stüdyo tarafından geliştirilen simülasyon strateji oyunu 911 Operators oyunu ücretsiz olarak verilecek.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Steam Gamegar Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title