Haberler

    Steam Deck 2022'de En Çok Oynanan Oyunları Açıkladı

    Güncelleme:

    Valve tarafından üretilen yeni konsol Steam Deck, 2022 yılında en çok oynanan oyunlarını açıkladı. 1. sırada Vampire Survivors yer alıyor.

    Valve tarafından üretilen yeni konsol Steam Deck 2022 yılında en çok oynanan oyunlarını açıkladı. 1. sırada Vampire Survivors yer alıyor.

    Valve tarafından üretilen Steam Deck için 2022 yılı konsolun en önemli yıllarından biri oldu. İlk olarak çok kısıtlı sayılarda üretilen bu taşınabilir konsol, 2022 yılında halka açık hale geldi ve çok daha ulaşılabilir bir ürün oldu. Bu da tabii ki çıkan her ürünün en kritik dönemlerinden biri olan halkın yorumu dönemine girmesini sağladı. Oyuncuların konsola olan yorumları ise gayet olumlu yönde oldu.

    Microsoft: Yeni Bethesda Oyunları Xbox'a Özel Olacak

    Oyuncuların olumlu yorumlarıyla beraber "En İyi Oyun Donanımı" ödülünü de kazanan Steam Deck için talep her geçen gün daha da artıyor.

    Steam Deck 2022'de En Çok Oynanan 20 Oyun

    Resmi Steam Deck Twitter sayfasının yeni paylaşımı ise konsolun bu önemli yılında en çok oynanan 20 oyunun listesini paylaştı. Listenin başında bağımsız oyun endüstrisini sallayan gotik Rogue-lite oyunu Vampire Survivors ve hemen ardından yılın oyunu seçilen ELDEN RING yer alıyor.

    Listenin tamamı ise şu şekilde:

    Vampire Survivors

    Elden Ring

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Hades

    Persona 5 Royal

    Red Dead Redemption 2

    Stardew Valley

    Cyberpunk 2077

    Grand Theft Auto V

    The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

    Valheim

    God of War

    Fallout 4

    Brotato

    Slay the Spire

    The Binding of Isaac: Rebirth

    No Man's Sky

    Horizon Zero Dawn

    Marvel's Spider-Man Remastered

    Monster Hunter Rise

    Listenin başında herkesi kendine bağımlı eden son zamanların en popüler Rogue-lite oyunu Vampire Survivors yer alıyor. Listenin paylaşılmasından önceki 3 ay boyunca da Steam Deck'in en çok oynanan oyunu olan Vampire Survivors, rahat oynanabilen ve uzun zaman istemeyen doğasıyla bu taşınabilir konsol için biçilmiş kaftan.

    Hemen sonrasında ise 2022'nin Yılın Ödülü seçilen ELDEN RING yer alıyor. Çıkışı itibariyle aylar boyunca tüm dünyanın ağzında dolaşan bu oyunun neden 1. olmadığını sorgulayan hayranlar olabilir.  Ancak Vampire Survivors ELDEN RING'e kıyasla çok daha ucuz ve erişilebilir bir oyun olduğu için hitap ettiği oyuncu sayısı çok daha fazla oldu.

    Liste aynı zamanda oldukça eski oyunları da barındırıyor. Binding of Isaac: Rebirth, GTA V, The Elder Scrolls: Skyrim ve Fallout 4 üzerinden yıllar geçmiş oyunlar. En eskileri olan GTA V Steam'e 2015 yılında eklenmiş olsa da oyunun orijinal çıkışı 2013, yani neredeyse 10 sene önce.

    Valve Steam Deck hakkında bazı performans gelişimi üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Daha uzun şarj dayanıklılığı, daha iyi bir ekran gibi donanım güncellemelerini Steam Deck'in sonraki nesillerinde görmemiz mümkün. Ancak bu gelişmelerin yakın zamanda olmayacağının da altı çizildi.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Steam Deck valve Steam Gamegar Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title