Haberler

STAR WARS Jedi: Survivor, Steam kullanıcıları tarafından olumsuz incelemelere boğuldu

Güncelleme:

STAR WARS Jedi: Fallen Order'ın devam niteliğindeki aksiyon-macera oyununun eleştirmenlerden aldığı yüksek puanlara rağmen, oyunculardan kötü incelemeler almaya devam ediyor.

Serinin ilk oyununu oynayan tüm oyuncular 2023'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan STAR WARS Jedi: Survivor'dan bir hayli ümitliydi, ancak oyunun optimizasyon sorunları oyuncuları çileden çıkardı.

STAR WARS JEDI SURVIVOR OLUMSUZ İNCELEMELER ALIYOR

Türkiye'de oyun fiyatlarının tavan yaptığı bir dönemde 1.200 TL ile piyasaya sürülen STAR WARS Jedi: Survivor, Steam kullanıcıları tarafından olumsuz incelemelere boğuldu. Çoğunlukla optimizasyon sorunları nedeniyle şikayetçi olan oyuncular, yapılan 15 bin incelemeden yüzde 46'sı olumsuz oldu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

STAR WARS JEDI: SURVIVOR NE ANLATIYOR?

Serinin ilk oyunu Fallen Order'da Stwar Wars: Bölüm III Sith'in İntikamı olaylarından beş yıl sonra hayatta kalan bir Jedi Padawan olan Cal Kestis'in hikayesini anlatırken STAR WARS Jedi: Survivor'da ise ilk hikayeden beş yıl sonrasını anlatmaktadır. Cal, İmparatorluk'un aralksız takibinden kaçmak ve galakside kalan son Jedi'lardan biri olmaya devam etmek için her zaman bir adım önde olmayı amaçladı.

Ayrıca serinin bu iki oyunu arasındaki hikayeyi merak edenler ise Jedi: Battle Scars romanını okuyarak konuya daha fazla hakim olabilir.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Star Wars Jedi Fallen Order Star Wars Jedi Survivor Steam Star Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title