Haberler

PUBG Mobile kaç GB? PUBG Mobile ne kadar internet yer?

Güncelleme:

Popüler mobil oyunları arasında yer alan PUBG Mobile, mobil oyuncularının vazgeçilmezidir. Peki, oyuncuların severek oynadığı PUBG Mobile kaç GB? PUBG Mobile bir maçta kaç GB internet harcıyor? Detaylar haberimizde…

Mobil oyun dendiği zaman akla gelen ilk oyunlardan biri olan PUBG Mobile, Tencent Games tarafından geliştirilen bir battle royale oyundur. PlayerUnknown's Battlegrounds'ın mobile versiyonu PUBG Mobile 2018'de iOS ve Android cihazlar için piyasaya sürüldü.

Mobil oyuncular tarafından merak edilen sorular arasında yer alan PUBG Mobile kaç GB? PUBG Mobile kaç GB internet harcıyor? İşte detaylar…

PUBG MOBILE KAÇ GB?

PUBG Mobile, Android işletim sistemli cihazlardaki boyutu cihazlara göre farklılık göstermektedir. Ancak PUBG Mobile, net bir rakam veremesek dahi Android cihazlarda ortalama olarak 5 GB yer kaplamaktadır. PUBG Mobile'ı iOS cihazlara indirmek için 1.9 GB boş alan gerekmektedir. Fakat oyunu indirdikten sonra da güncelleme yapmaktadır. Bununla beraber PUBG Mobile'ın iOS cihazlarda toplam boyutu da 5-6 GB'a kadar yükselmektedir.

PUBG MOBILE NE KADAR İNTERNET YER?

PUBG Mobile'ı hücresel verisinden yani kendi internetinden oynamak isteyen oyuncuların maç süresine göre harcadığı internet değişiklik göstermektedir. PUBG Mobile oynarken oyunda geçirdiğiniz bir saate harcadığınız internet 40-50 MB'a kadar ulaşmaktadır ve unutmayın ki oyun içerisinde kullandığınız mikrofon dahil internetinizi kullanmaktadır.

PUBG Mobile kaç GB? PUBG Mobile kaç GB internet harcıyor?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Pubg New State Pubg Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title