Haberler

    Portal serisi Nintendo Switch'e çıkıyor!

    Güncelleme:

    Portal serisi Nintendo Switch'e geliyor! Valve'ın popüler serisi ilk iki oyunu içerecek Portal: Companion Collection adıyla Switch'e geliyor.

    Valve'ın popüler oyun serisi Portal, birinci ve ikinci oyunları içerecek "Portal: Companion Collection" adıyla Nintendo Switch'e geliyor.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Valve'ın 2007'de çıkardığı popüler platform ve bulmaca oyunu Portal ve 2011'de çıkan devam oyunu Portal 2, yıllar sonra PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarının ardından şimdi de Nintendo Switch'e çıkıyor. Zamanında büyük ilgi gören ve günümüzde dahi büyük bir hayran kitlesi bulunan seri şimdi de bu sene içerisinde çıkarılacak Portal: Companion Collection ile hayranlarını Switch platformunda karşılamaya hazırlanıyor.

    Geçtiğimiz günlerde Nintendo Direct sunumunda Switch platformuna çıkarılacak birçok yeni oyun, oyuncularla paylaşıldı. Yine bu sunumda duyurulan Portal: Companion Collection, serinin birinci ve ikinci oyunlarını içerecek bir paket halinde satışa çıkarılacak. NVIDIA Lightspeed Studios tarafından Nintendo Switch'e portlanan oyunun, Portal 1 ve Portal 2'nin tek oyunculu hikaye modunu içerdiği gibi Portal 2'nin çok oyunculu versiyonunun aynı cihazda bölünmüş ekranla veya çevirimiçi çok oyunculu şekilde oynanabileceği söylendi.

    Portal serisi Nintendo Switch'e 2022 yılı içerisinde çıkacak. Bununla beraber Portal: Bridge Construction'un ardından sonunda ana oyunun kendisi de bir Nintendo platformuna çıkmış olacak. Taşınabilir konsollar için oyun yayınlama adeti pek olmayan Valve'ın bu hamlesi, akıllara kendi taşınabilir el konsolu Steam Deck'e dair girişimlerinden vazgeçip geçmediği sorusunu da getiriyor.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Nintendo Xbox 360 valve Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title