Haberler

İki yıl sonra piyasaya çıkması beklenen NFT oyunu, şimdiden satışına başladığı arsalardan 40 milyon sterlin kazandı

Güncelleme:

Video oyun tasarımcısı olan Peter Molyneux'un geliştirdiği NFT oyunu Legacy, oyun içerisinde oyunculara arsa satarak milyonlarca sterlin kazandı.

NFT tabanlı oyun Legacy, henüz piyasaya sürülmeden önce geliştiricisine milyonlarca sterlin kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde ile ortaklığını duyuran Peter Molyneux'un geliştirme şirketi 22Cans, Molyneux'un ilk kez 2019'da duyurduğu bir oyun olan Legacy'de birlikte çalışacak.

KENDİ PARA BİRİMİNİ KULLANACAKLAR

Legacy, Ethereum blok zincirinde olan LegacyCoin adlı yeni bir dijital para birimi içerecek ve oyuncular NFT'ler satın alarak oyuna katılacaklar. Katıldıktan sonra, oyunda bir iş kurabilir, bu işletmenin etrafında bir kasaba kurabilir ve LegacyCoin fonlarını artırmak için diğer oyuncularla rekabet edebilir veya iş birlikleri yapabileceksiniz.

40 MİLYON STERLİN GELİR ELDE ETTİ

NFT oyununun 2023 yılına kadar çıkması beklenmemesine rağmen oyun arsaları şimdiden satışa çıktı. Oyun henüz piyasaya sürülmemesine rağmen oyunun geliştiricisi Peter Molyneux, Legacy'den 40 milyon sterlin gelir elde ettiği ortaya çıktı.

NFT tabanlı bir oyun çıkış yapmadan 40 milyon sterlin kazandı

SATILAN EN PAHALI ARSA 678 BİN STERLİN DEĞERİNDE

Legacy'de satılan şu ana kadar ki en pahalı arsanın ise fiyatı dudak uçuklattı. Peter Molyneux'a göre oyunda şu ana kadar satılan en pahalı arsa 678 bin sterline satıldı. Oyun çıkana kadar Gala Pointsler üzerinden satışlar yapılmaktadır. Oyun içerisindeki 1,000 Gala Points, 0.124345 ETH yaklaşık 500 dolar yani 7 bin 500 Türk Lirasına denk gelmektedir.

NFT tabanlı bir oyun çıkış yapmadan 40 milyon sterlin kazandı

NFT tabanlı bir oyun çıkış yapmadan 40 milyon sterlin kazandı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
500

Yorumlar (2)

muhasebe sınıfı:

bu mantığı oyun eşyası almaya benzetiyorum yine de mantıklı gelmiyor

9
3
yanıtYanıtla
İsmet Kunt:

Bu ara cere yi çok konuşuyorlar. Binans lab fln diyorlar. Metavers vs de bu cere network kaliteli mıdır? Kripto da networkun yeri nedir?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title