Haberler

    New York Oyun Ödülleri kazananları açıklandı

    Güncelleme:

    New York Oyun Ödülleri kazananları belli oldu, 11. defa düzenlenen oyun ödüllerinde büyük ödülün sahibi Psychonauts 2 oldu.

    New York Oyun Ödülleri kazananları belli oldu, 11. defa düzenlenen oyun ödüllerinde büyük ödülün sahibi Psychonauts 2 oldu.

    New York Oyun Ödülleri Kazananları belli oldu! 11. New York Oyun Ödülleri'nde en başarılı aday Psychonauts oldu, Yılın Oyunu ve En İyi Dünya ödüllerini alarak Resident Evil: Village, Far Cry 6 ve Halo Infinite gibi oyunları sollamayı başardı. Life is Strange: True Colors En İyi Senaryo ödülünü kucaklarken, En İyi Müzik ödülü yılın en başarılı indie oyunlarından Sable'a gitti.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    New York Oyun Ödülleri Kazananları

    1. Yılın En İyi Oyunu Büyük Elma Ödülü: Psychonauts 2
    2. Off Broadway En İyi Indie Oyunu Ödülü : Sable
    3. Herman Melville Bir Oyunda En İyi Yazma Ödülü: Life Is Strange: True Colors
    4. En İyi Dünya Özgürlük Anıtı Ödülü: Psychonauts 2
    5. Bir Oyunda En İyi Müzik Teneke Pan Alley Ödülü: Sable
    6. Bir Oyunda En İyi Oyunculuk Büyük Beyaz Yol Ödülü: Maggie Robertson - Lady Dimitrescu – Resident Evil Village
    7. Coney Island Dreamland En İyi AR/VR Oyunu Ödülü: Resident Evil 4 VR
    8. Central Park Çocuk Hayvanat Bahçesi En İyi Çocuk Oyunu Ödülü: Ratchet &Clank: Rift Apart
    9. En İyi Mobil Oyun A-Train Ödülü : NieR Re[in]carnation
    10. En İyi Yeniden Yapım için Freedom Tower Ödülü: Resident Evil 4 VR
    11. En İyi Espor Takımı Kaptan Ödülü: Natus Vincere (Counter-Strike: Global Offensive)
    12. Joltin' Joe Yılın En İyi Espor Oyuncusu Ödülü : Genki "Gen" Kumisaka (Donuts USG için Tekken 7)
    13. Knickerbocker En İyi Oyun Gazeteciliği Ödülü: Rebekah Valentine – Araştırmacı raporlama
    14. Andrew Yoon Efsane Ödülü Sahibi : Tim Schafer

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    New York Lys Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title