Haberler

    NBA 2K22 en iyi 10 oyuncu sıralaması belli oldu!

    Güncelleme:

    NBA 2K22 için bazı etkileyici ekran görüntülerine ilk bakışımızın hemen ardından oyuncu reytingleri de açıklandı. NBA 2K22 ne zaman çıkacak?

    Çıkış tarihi gün geçtikçe yaklaşan NBA 2K22 hakkında yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. 2K tarafından yayınlanan ve Visual Concepts tarafından geliştirilen oyunda yer alacak basketbolcuların Rating'leri oyun hakkında paylaşılan yeni detaylar arasında yer alıyor.

    Oyunun resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler ile birlikte Rating'lerine göre NBA 2K22 en iyi 10 oyuncu sıralaması belli oldu. Geçtiğimiz yılın oyunlarını da dahil ettiğimizde 2K22 sürümünün en iyi oyuncusu LeBron James takip ederken, onu Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo ve Stephen Curry takip etti.

    NBA 2K22 EN İYİ 10 OYUNCU

    1. LeBron James - 96
    2. Kevin Durant - 96
    3. Giannis Antetokounmpo - 96
    4. Stephen Curry - 96
    5. Kawhi Leonard - 95
    6. Nikola Jokic - 95
    7. Joel Embiid - 95
    8. Luka Doncic - 94
    9. James Harden - 94
    10. Damian Lillard - 94

    2K22 oyunundaki en iyi kadın basketbol oyuncularına göz attığımızda ise listenin en başında Amerikan oyuncu Breanna Stewart geliyor. Stewart'ı A'ja Wilson, Jonquel Jones, Candace Parker ve Brittney Griner takip ediyor.

    WNBA 2K22 EN İYİ 5 OYUNCU

    1. Breanna Stewart - 95
    2. A'ja Wilson - 94
    3. Jonquel Jones - 94
    4. Candace Parker - 93
    5. Brittney Griner - 92

    NBA 2K22 ÇIKIŞ TARİHİ

    Şu sıralar ön sipariş süreci devam eden NBA 2K22 resmi çıkış tarihi 10 Eylül 2021 olarak duyuruldu. Bilgisayar sürümü Steam üzerinden 429 TL karşılığında satılan oyunun Playstation 4 sürümü 59.99 Dolar, Xbox Series X ve S sürümü ise 69.99 Dolar karşılığında satın alınabiliyor.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Giannis Antetokounmpo Kevin Durant Gamegar Haberler

    Bakmadan Geçme

    MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title