Haberler

Modern Warfare 2'ye önümüzdeki yıl ücretli DLC gelecek

Güncelleme:

Infinity Ward'ın geliştirip Activision'ın yayıncılığını yaptığı bir sonraki Call of Duty oyunu Modern Warfare 2'ye (2022) 2023 yılında ücretli içerik güncellemesi geleceği bildirildi.

28 Ekim tarihinde lansman yapacak Call of Duty Modern Warfare 2'ye piyasaya sürüldükten aylar sonra ücretli hikaye DLC'si geleceği söylendi.

MODERN WARFARE 2'YE ÜCRETLİ DLC GELECEK

Call of Duty söylentileri paylaşan popüler Twitter kullanıcısı TheGhostOfHope'un geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile daha önce sızdırdığı harita paketiyle birlikte 2023'ün sonlarında piyasaya sürülecek olan hikaye DLC'sinin geleceğini açıkladı.

Ayrıca Jason Schreier'ın da Twitter'dan paylaştığı tweette, "Gelecek yıl MW2 için yeni şeyler, bir genişleme ya da buna benzer bir şeyler satacaklar (tam olarak nasıl görüneceğinden emin değilim ama kampanya öğeleri de olacak). Bu yılın başlarında bildirdiğim gibi 2024'e kadar gerçek yeni KOİ yok" sözlerine yer vererek iddiaları doğrular nitelikle açıklamada bulundu.

Modern Warfare 2'ye önümüzdeki yıl ücretli DLC gelecek

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Call of Duty Modern Warfare 2 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title