Haberler

    Mercy ve Cortana'nın Sesi Christiane Louise'in Katil Zanlısı Tutuklandı

    Güncelleme:

    Mercy, Cortana ve Sivir başta olmak üzere pek çok karaktere sesi ile hayat veren Christiane Louise'in katil zanlısı yakalandı.

    Mercy ve Cortana'nın sesleri başta olmak üzere pek çok karaktere hayat veren Christiane Louise'in katil zanlısı yakalandı.

    Geçtiğimiz Ağustos ayında korkunç bir biçimde öldürülen ve cesedi Rio de Janerio polisi tarafından bulunan seslendirme sanatçısı Christiane Louise'in ölümü başta ailesi ve sevenleri olmak üzere oyun dünyasını da yasa boğmuştu. Başarılı seslendirmen bu zamana dek Overwatch'tan Mercy, Halo serisinden Cortana ve League of Legends'tan Sivir olarak sesi ile oyun evrenlerine dahil olmuştu. Cinayetin üzerindeki gizem perdesini kaldırmak için çalışan Rio de Janerio polisi Brezilyalı başarılı seslendirme sanatçısının ölümü hakkında bir katil zanlısını ele geçirdi. 49 yaşındaki sanatçının cinayeti ile ilgili olarak Pedro Paulo Gonçalves Vasconcellos da Costa tutuklandı.

    Kendisini yakalayan Rio de Janerio polisine sorgu esnasında cinayeti işlediğini de itiraf eden da Costa sorgusu esnasında bunun bir cinayetten ziyade nefsi müdafaa olduğunu ileri sürdü. da Costa'nın cinayeti işlemesindeki esas sebebin ise seslendirme sanatçısının ölümünden sonra mirası üzerinde hak iddia edebilecek konuma gelebilmesi olduğu düşünülüyor. İddialara göre 2017 yılında bir psikiyatri kliniğinde tanışan ikili zaman içerisinde arkadaş oldular. Ancak tüm bunlara karşın da Costa'nın Louise'in mal varlığı üzerinde nasıl hak iddia edebilecek olduğu meselesi hala gizemini koruyor.

    Cinayetin ardından Mercy ve Cortana'nın sesi olan Christiane Louise için oyuncular ailesi ve sevenleri için pek çok taziye mesajı yayınladılar ve tıpkı seslendirdiği karakterlerden biri olan Mercy'nin de dediği gibi "kahramanlar asla ölmez" şeklinde desteklerini belirttiler.

    The post Mercy ve Cortana'nın Sesi Christiane Louise'in Katil Zanlısı Tutuklandı appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Rio Haberler

    Bakmadan Geçme

    Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title