Haberler

Hogwarts Legacy'ye bir süre DLC gelmeyecek

Güncelleme:

Harry Potter evreninde geçen açık dünya büyücülük oyunu Hogwarts Legacy'nin geliştiriciliğini yapan Avalanche Software, "Hogwarts Legacy'yi hayata geçirmek için gerçekten kafa yorduk… Bu yüzden şu anda DLC için mevcut plan yok" dedi.

Başarılı lansman sonrası Red Dead Redemption 2'den bu yana Call of Duty veya FIFA lansmanı olmayan en büyük oyun olan Hogwarts Legacy'nin geliştiricisi Avalanche, DLC için mevcut bir planı olmadığını söyledi.

HOGWARTS LEGACY'YE DLC GELMEYECEK

Yabancı basın ile röportaj yapan Hogwarts Legacy'nin oyun yönetmeni Alan Tew, başarılı bir lansman sağlamanın geliştiricilerin DLC hakkında düşünmek için zamanları olmadığını söyledi. Tew, "Hogwarts Legacy'yi hayata geçirmek için gerçekten kafa yorduk… Bu yüzden şu anda DLC için mevcut bir plan yok." sözlerine yer verdi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Tew'in açıklamalarının ardından Hogwarts Legacy'ye DLC gelme olasılığını açık bırakıyor, ancak bu aşamada hiçbir şeyi doğrulayamaması, herhangi bir potansiyel DLC'nin ortaya çıkması durumunda uzun bir yol kat edecektir.

Hogwarts Legacy'ye bir süre DLC gelmeyecek

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Hogwarts Legacy Dünya Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title