Haberler

    Hayranlar Steam Üzerinde GTA Trilogy Karşıtı Eylem Başlattı

    Güncelleme:

    GTA hayranları GTA Trilogy çıkış yapmadan önce Steam incelemelerini kullanarak eylem başlattı.

    GTA hayranları GTA Trilogy çıkış yapmadan önce Steam incelemelerini kullanarak eylem başlattı. Detaylar haberimizde.

    Rockstar Games geçtiğimiz hafta duyurulan GTA Trilogy ile beraber GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas gibi efsanevi yapımları Definitive Edition adı altında tekrar piyasaya sürecek. Üçlemenin tekrar çıkış yapması dolayısıyla orijinal oyunlar da Steam'deki satış listelerinden kaldırılacak.

    Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition Duyuruldu

    Eski GTA oyunları Definitive Edition'un daha fazla satış yapması için bundan sonra Steam'de satışa sunulmayacak. Serinin hayranları ise oyunların inceleme kısımlarında adeta bir eylem başlattı. Oyuncular eski yapımlar satıştan kaldırılmadan önce diğer oyunculara satın alım yapmalarını teşvik ediyor. Bu konuda binlerce oyuncu oyun için yeni incelemeler yayımladı.

    GTA Oyunlarını Steam'de Satın Almak İçin Son Günler

    Steam'de yer alan GTA oyunları mod desteğine açık olduğu için oyundan alınan deneyim büyük oranda değiştirilebiliyor. Fakat GTA Trilogy çıkış yaptığında yeni oyunlar sıfırdan mod desteği sunmayacak. Böylece 2005 yılında bu yana durmadan modlanan ve büyük oranda değiştirilebilen GTA: San Andreas bu desteğini kaybetmiş olacak.

    Diğer taraftan yeni üçlemenin PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve Rockstar Games Launcher üzerinde satışa sunulacağı belirtildi. Steam ibaresinin yer almadığı duyuru GTA oyunlarını Steam'de satın almak için son günlerde olduğumuzu da hissettiriyor.

    Benzer bir durum The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition çıkış yaptığında da yaşanmıştı. Oyun dünyasının en çok modlanan oyunu olarak öne çıkan TES: V Skyrim, Special Edition çıktıktan sonra Steam'den kaldırılmıştı. Firmalar remastered adı altında sundukları oyunlardan daha fazla para kazanmak için orijinal yapımları satıştan kaldırıyor.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Münir Karaloğlu Steam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title