Haberler

GTA Online yeni içerik güncellemesi alıyor: Los Santos Drug Wars

Güncelleme:

Rockstar Games'in internet sitesinde yayınlanan yeni gönderide GTA Online'a önümüzdeki hafta bir yeni içerik güncellemesi daha geleceği bildirildi. Grand Theft Auto Online'a 13 Aralık'tan itibaren Los Santos Drug Wars, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için gelecek.

9 yılı geride bırakan Grand Theft Auto 5'in Online oyuncuları için hala yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Gta Online'ın bir diğer içeriği ise Los Santos Drug Wars oldu.

GTA ONLINE'IN YENİ İÇERİĞİ: LOST SANTOS DRUG WARS

Rockstar Games'in yayınladığı gönderi ile 13 Aralık Salı günü itibariyle GTA Online sunucularına bir yeni içerik daha geliyor. Los Santos Drug Wars ile doğrudan Trevor Philip'in yaşadığı yer Blaine County'ye gidecek Trevor'ın eski arkadaşı Nervous Ron ile para kazanmak için yeni kapıları açacaksınız.

"GTA Online için iki bölümlük geniş bir hikaye güncellemesinin açılış bölümünde, zengin hippilerin ve savaşa hazır motorcuların beklenmedik bir koalisyonuyla savaşırken, ayrıntılı laboratuvarlarda veya kendi devasa yuvarlanan kimya setinizden güçlü halüsinojenikler pişirin."

GÜNCELLEME 2 PARÇADAN OLUŞACAK

GTA Online Los Santos Drug Wars güncellemesi ile işletilecek yeni bir ticari girişim, yeni araçlar ve görevler ve deneyimsel yükseltmeler de dahil olmak üzere bir dizi vahşi yan etki içerir. 13 Aralık tarihinde gelecek güncelleme Los Santos Drug Wars'un ilk güncellemesi olacak. İleriki tarihlerde ise ikinci güncellemesi de yayınlanacak.

LOS SANTOS DRUG WARS SIZINTILARI

  • 50 civarında yeni araç slotu (garaj).
  • "Juggalo Hideout" adında yeni bir işletme ve "Vehicle Workshop" eklentisine de sahip olacak.
Yeni silahlar:
  • Police Rifle
  • Riot SMG
  • Stun Gun'ın özel bir versiyonu
  • Baton

Görev temalarından bazıları:

  • Kargo Uçağı
  • Hippi Rakipler
  • Çalınan mallarınızı kurtarma
  • Kimyasallar
  • Tren Kazası
Yeni toplanabilir öğe: Kardan adam
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

GTA Online GTA 5 Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title