Haberler

Gotham Knights'tan konsol oyuncularına üzücü haber

Güncelleme:

Warner Bros. Montreal, önümüzdeki ay Gotham Knights'a dört oyunculu kooperatif modunu geleceğini duyurduktan sonra konsol oyuncularını üzecek haberi paylaştı. Gotham Knights, performans modu seçeneği olmadan konsolda 30 FPS'de çalışacak.

Duyuru, oyunun baş yapımcısı Fleur Marty tarafından resmi Gotham Knights Discord sunucusu aracılığıyla yapıldı. Oyunun yüksek kaliteli grafik modu ile kare hızını artıracak performans modu arasında geçiş yapma seçeneği sağlamayacağını doğruladı.

GOTHAM KNIGHTS KONSOLDA 30 FPS ÇALIŞACAK

Fleur Marty'nin Discord sunucusunda yaptığı Gotham Knights duyurusunda, "Son derece ayrıntılı açık dünyamızda tamamen bağımsız bir iş birliği deneyimi sağlamak gibi oyunumuzda sahip olduğumuz özellik türleri nedeniyle," sözlerine yer veren Marty, "çözünürlüğü düşürmek ve daha yüksek bir kare hızı elde etmek kadar kolay değil." Dedi.

Marty, Gotham Knights'ın "performans/kalite geçiş seçeneğine sahip olmadığını" ve "konsollarda 30 FPS" de çalışacağını doğrulayarak devam ediyor.

Gotham Knights, 21 Ekim Cuma günü Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak.

Gotham Knights'tan konsol oyuncularına üzücü haber

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title