Haberler

God of War Ragnarök'ün yeni fragmanı Myths of Midgard yayınlandı

Güncelleme:

PlayStation'ın YouTube hesabından yayınladığı video ile God of War Ragnarök'ün Myths of Midgard adlı yeni fragmanı paylaşıldı. Yayınlanan fragmanda Kratos ve Atreus'un baştan sona hikayesini ele aldı.

Uzak diyarlardan gelen bir tanrının sıradan bir adam kılığında Midgard'a sığındığını, önünde yepyeni bir hayat olduğunu, eşi ve oğluyla mutlu olduğunu belirtti. Kratos'un eşi Faye, küllerini dokuz diyarın en yüksek dağından savurmasını istemesi üzerine Kratos ve Atreus'un başından geçen olaylardan bahsetti.

GOD OF WAR RAGNARÖK MYTHS OF MIDGARD FRAGMANI YAYINLANDI

God Of War Ragnarök'ün Myths of Midgard fragmanında God of War 2018'de Kratos ve Atreus'un başından geçen yolculuğu özetlendiği yaklaşık 7 dakikalık fragman yayınlandı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Yayınlanan fragmanın açıklamasında "God of War Ragnarök'ün 9 Kasım'da çıkacak olan çıkışına hazırlanmak için bildiğimiz en iyi iki hikaye anlatıcısını God of War'dan (2018) Kratos ve Atreus'un yolculuğunu özetlemeye davet ettik: muhteşem Felicia Günü ve En Zeki Adam Hayatta, Mimir!" sözlerine yer verildi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation God of War Sony Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title