Haberler

CS:GO rank sıralaması 2021 güncel! CS:GO'da nasıl rütbe atlanır?

Güncelleme:

CS:GO rütbe sıralaması araştırılan konular arasında yer alıyor. Ağustos 2012 tarihinde piyasaya sürülen Counter Strike Global Offensive (CS:GO), rekabetçi maçlarında oyuncuların oyun içi performanslarına ve yeteneklerine bağlı olarak seviye atladıkları rütbe (rank) sistemi sıralamasını sizler için derledik... İşte, CS:GO rekabetçi yetenek grupları! CS:GO rank sıralaması...

İlk olarak 2020 yılında çıkış yapan rekabetçi oyunların atası Counter Strike, 2012 çıkışlı yeni sürüm versiyonu Counter-Strike: Global Offensive ile oyun sektörünü domine etmiştir. Yıllar içinde kendi başına bir ekonomi yaratan oyun, milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediyor. CS:GO'yu bu denli çekici kılan en önemli şeylerden biri ise rütbe (rank / yetenek grupları) sistemi. Oyuncuların performanslarına göre bir rütbeye sahip olduğu bu sistem, oyuncular için bir gurur kaynağı niteliği taşıyor.

CS:GO RÜTBELERİ NELERDİR?

Oyuncuları oyun içinde beceri seviyelerine ve yeteneklerine göre birbirinden ayıran, 18 basamaktan oluşan bir rütbe sistemi bulunuyor. Gümüş 1'den başlayan rütbeler, Dünyaca Seçkin'e kadar ilerliyor ve bu seviyeye ulaşmak gerçekten büyük bir emek istiyor. CS:GO'da güncel olarak en kalabalık güruhu %34 civarında bir oranla Altın Nova rütbeleri barındırıyor. En yüksek rütbe olan Dünya Seçkin (Global) seviyesine ulaşan oyuncu oranı ise %3 civarında. En düşükten, en yükseğe doğru CS:GO rütbeleri şu şekilde:

  • Silver I (Gümüş 1)
  • Silver II (Gümüş 2)
  • Silver III (Gümüş 3)
  • Silver IV (Gümüş 4)
  • Silver Elite (Seçkin Gümüş)
  • Silver Elite Master (Usta Seçkin Gümüş)
  • Gold Nova I (Altın Nova 1)
  • Gold Nova II (Altın Nova 2)
  • Gold Nova III (Altın Nova 3)
  • Gold Nova Master (Usta Altın Nova)
  • Master Guardian I (Usta Muhafız 1)
  • Master Guardian II (Usta Muhafız 2)
  • Master Guardian Elite (Seçkin Muhafız)
  • Distinguished Master Guardian (Seçkin Usta Muhafız)
  • Legendary Eagle (Efsanevi Kartal)
  • Legendary Eagle Master (Usta Efsanevi Kartal)
  • Supreme Master First Class (Birinci Sınıf Üstün Usta)
  • Global Elite (Dünyaca Seçkin)

CS:GO'DA NASIL RÜTBE ATLANIR?

Rütbe atlamak için öncellikle belirli bir seviyeye ulaşmak gerekiyor. Bunun için ilk olarakBasit Eğlence (Casual), Ölüm Maçı (Deathmatch), Savaş Oyunları (War Games) ve Tehlikeli Bölge (Danger Zone) gibi maçlarda oyundaki yeteneklerinizi test etme ve yeteri kadar tercübe puan (XP) toplamaya ihtiyacınız var. Hesabınızı oynadığınız maçlarla ikinci seviyeye taşıdığınızda Rekabetçi (Competitive) ve Yoldaş (Wingman) maçlara girişin yolu açılıyor. İlk rütbenizi elde etmek için toplam 10 maçta galip gelmek gerekiyor. 10 maç kazanana kadar oynanan tüm maçlarda oyun içinde gösterdiğiniz performansa göre de rütbe belirleniyor.

CS:GO RANK SIRALAMASI 2021

CS:GO rank sıralaması güncellenen içeriklerden biridir. CS:GO rank sıralaması güncel olarak şu şekilde:

CS:GO rank sıralaması 2021 güncel! CS:GO'da nasıl rütbe atlanır?

Cs Go Silver Rütbe Klasmanı

  • Silver 1 – Silver 2 – Silver 3 – Silver 4 – Silver Elite – Silver Elite Master

Cs Go Nova Rütbe Klasmanı

  • Gold Nova 1 > Gold Nova 2 > Gold Nova 3 > Gold Nova Master

Cs Go Guardian Rütbe Klasmanı

  • Master Guardian 1 > Master Guardian 2 > Master Guardian Elite > Distinguished Master Guardian

Cs Go Legendary Eagle Rütbe Klasmanı

  • Legendary Eagle > Legendary Eagle Master > Supreme Master First Class > The Global Elite
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Gümüş Go Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title