Haberler

    Celal Bayar Üniversitesi Espor takımı kuruyor!

    Güncelleme:

    Ülkemizde espor üniversiteler tarafından desteklenmeye devam ediyor. Celal Bayar Üniversitesi'nde okuyup espor kariyeri düşünenler için bir fırsat ortaya çıktı! Eğer Celal Bayar Üniversitesi'nde okuyor ve espor üzerine kariyere yapmak istiyorsanız detayları sizler için derledik.

    Ülkemizin güzide eğitim kurumlarından biri olan Celal Bayar Üniversitesi Espor takımı kuracağını duyurdu. Duyuru CBU Espor Topluluğu tarafından Instagram'da paylaşıldı.

    İlk etapta kurulacak takımlar ise Valorant, League of Legends ve League of Legends Wild Rift olacak. Belirtilen oyunlardan birine ilgiliyseniz ve gelecekte espor kariyeri düşünüyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Aşağıdaki belirtilen iletişim adresleriyle iletişime geçerek başvurabilirsiniz.

    • Instagram: @cbuesportoplulugu
    • Discord: TNFWVH9G3H
    • Telefon: 0 530 138 70 12

    Buna ek olarak gönderiye gelen bir yorum ise çok dikkat çekiciydi. "Neden CS: GO takımı kurmuyorsunuz?" sorusuna ise "Yeterli topluluk ve işle ilgilenecek kişiler bulmakta çok zorlanıyoruz. Ayrıca çok zahmetli bir iş. Topluluğa CS: GO arenası hakkında bilgili birisi gelirse neden olmasın?" cevabı geldi. Akıllara gelen bir başka soru ise şu olmuş oldu: CS: GO Türkiye'de değerini artık kayıp mı etti?

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    League Of Legends valorant Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title