Haberler

Baldur's Gate 3'ün tam sürüm çıkış tarihi ertelendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz senelerde çıkış yapan Baldur's Gate 3, halen erken erişimdedir ve oyuncular oyunun tam sürüme çıkış yapmasını merakla bekliyor. Popüler aksiyon rol yapma oyunlarından olan Baldur's Gate 3'ün tam sürüm çıkış tarihi 2023'e ertelendiği bildirildi.

Geliştirici ve yayıncı ekip Larian Studios bir süredir"beklentisinin" Baldur's Gate 3'ün 2023'te erken erişimden tam sürüme geçmesi olduğunu söyledi. Şimdi ise resmi olarak D&D Direct etkinliğinde popüler rol yapma oyununun 2023'te tam sürüme geçeceği bildirildi.

TAM SÜRÜM ÇIKIŞ TARİHİ 2023'E ERTELENDİ

Yayınlanan videoda büyük ölçüde Baldur's Gate 3'ün 2019'da duyurulmasından bu yana kaydedilen ilerlemenin bir özeti paylaşıldı. Paylaşılan videonun açıklamasında ise "Baldur's Gate 3 Early Access'te şimdiye kadarki yolculuğa bir bakış. Baldur's Gate 3'e bugün katılın. Oyun, 2023'te planlanan tam sürümle daha iyi ve daha iyi hale gelmeye devam ediyor." sözlerine yer verildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

"Dokuz Cehennem'e gelindiğinde, zaten birçok harika şey ekledik," diyor video macerasını anlatan tiefling. "Ve bunun nereden geldiğine dair daha fazlası var. Bu yüzden Baldur's Gate 3'e olan yolculuğumuzda erken erişimde bize katılın ya da oyun çıktığında 2023'te gelin."

Geliştirici ve yayıncı ekip Larian Studios, oyunları aceleye getiren bir stüdyo olarak bilinmemektedir. Bu nedenle 2020'deki lansmanından bu yana oyun erken erişimdedir ve oyuncular tarafından oldukça da beğeniliyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title