Haberler

Among Us yeni haritası: Airship geldi!

Güncelleme:

Among Us'ın son sürüm haritası "Airship" oyun severlere duyurulmuştu. Geçtiğimiz yıl geleceği müjdelenen Airship haritası 31 Mart tarihinde yapılan güncellemeyle şimdi oyunda! İşte Among Us yeni haritası hakkında merak edilenler!

InnterSloth tarafından geliştirilen ve yayınlanan Amongs Us dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan olarak gösteriliyor. Oyuna katılan yeniliklerin ardı arkası kesilmezken bu kez de 31 Mart tarihinde oyundaki en büyük haritası olan "Airship" oyuncularının hizmetine sunuldu.

AMONG US YENİ HARİTASI TÜM PLATFORMLARDA

Airship haritası bugün tüm platformlarda yerini alıyor. Oyunun dördüncü ve en büyük haritası olan Airship'te çöpleri boşaltmak ve mücevherleri parlatmanın yanı sıra yeni şapkalar ve yepyeni görevler bulunuyor.

AIRSHIP HARİTASININ GECİKME SEBEBİ NEYDİ?

Amons Us ekibi oyunun haritasının ve yeni güncellemelerin neden geciktiklerine yönelik geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, altyapıyı hazırlamak ve oyun deneyimini artırmak için çalışmalarının sürdüğünü belirtmişlerdi. Ayrıca, 5 milyon kişinin etkilendiği bir hacker saldırısı sonrası güvenlik güncellemelerinin üzerinde daha çok durulduğu da biliniyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Playstation Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title