Haberler

    Galaxy S7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

    Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S7'nin hangi gün tanıtılacağı belli oldu.

    Emre Çetinkaya - -

    Uzun bir süredir Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7 ile ilgili haberler görüyoruz. Mesela son olarak bugün erken saatlerde Galaxy S7'nin iki farklı işlemci versiyonunun olacağıyla ilgili bir haber gelmiş ve bu haberi sizlere aktarmıştık. Şimdi ise Galaxy S7'nin hangi gün tanıtılacağıyla ilgili bir haber geldi.


    Daha önce zaten Galaxy S7'nin erken tanıtılacağı ile ilgili haberler gelmişti. Bu konuda ortaya çıkan ilk söylentiler cihazın 2016'nın Ocak ayında tanıtılacağı yönündeydi. Ancak yeni bilgilere göre Galaxy S7 o kadar da erken tanıtılmayacak.


    SamMobile'ın haberine göre Samsung, Galaxy S7'yi geçen yıl olduğu gibi Barcelona'daki MWC kapsamında açıklayacak ve sergileyecek. Aslında teknik olarak Samsung, yeni amiral gemisini geçen yıla göre erken tanıtmış olacak. Çünkü geçen yıl 1 Mart'ta gerçekleştirilen MWC 2015 fuarı bu yıl ise 22 Şubat'ta başlayacak. Samsung Galaxy S7 ise 21 Şubat'ta tanıtacak.


    Samsung Galaxy S7'de olması beklenen özellikler




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Samsung Galaxy Emre Çetinkaya Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title