Haberler

Galatasaraylı Taraftarlar, Florya'da Yönetimi İstifaya Çağırdı

Güncelleme:

2-1'lik Beşiktaş mağlubiyeti sonrası Florya'da toplanan Galatasaray taraftarı, yönetimi istifaya çağırdı, Muslera ve Sneijder'e destek verdi.

Süper Lig'in zirvesini ilgilendiren derbi maçta Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray'ın Florya Tesisleri'ne Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) getirilmişti. Kulüp görevlileri tarafından Emniyet Müdürlüğü'nden bu yönde bir yardım istendiği ortaya çıktı.

Galatasaray tesis çalışanlarının endişeleri de bir süre sonra gerçekleşti. Yaklaşık 250 kadar Sarı-Kırmızılı taraftar, takımı, yönetimi ve gazetecileri protesto etti.

GAZETECİLER TESİSLERE SIĞINDI

Çevik Kuvvet ekiplerinin tedbir aldığı tesisler önünde bekleyen gazeteciler de taraftarların tepkisini aldı. Grubun tepkisi sonrası basın mensupları tesisin içine sığınmak zorunda kaldı.

MEŞALE ATTILAR

Galatatasaray otobüsünün tesislere geldiği anlarda ise taraftarlar o yöne doğru akın etti. Takım otobüsü tesislerin C kapısı önüne yaklaşırken, grup meşale fırlattı. Çevik kuvvet ve spor büro ekipleri anında gruba müdahale etti. Taraftar grubu, bazı futbolcuları yaptıkları tezahüratlarla hedef aldı.

YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET ETTİLER

Protestolardan yönetim kurulu da nasibini aldı. Tesisler önünde "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.

Grup, derbide başarılı kurtarışlar yapan Fernando Muslera ile Wesley Sneijder lehinde de tezahürat yaptı.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

hascimbomlu:

Selçuk, Burak, Umut ve Olcandan oluşan eski Trabzonsporlular gurubu derhal dağıtılmalı. Yoksa başarıyı ancak rüyamızda görürüz. . . . !!!

24
3
yanıtYanıtla
cinbomba:

r ra ri cimbommmmm bomba patladi hamzanin ahi tutuyor

14
4
yanıtYanıtla
yakindir:

akp nin asiladigi yoz kulturun meyveleri insanlar her konuda kizgin kabullenememe bencillik yani toplumsal yasanmamasi gereken siradisi olaylar bu gidisat iyi degil sistemin besledigi gargalar oyacak gozlerini bu yalniz sporda degil genel olarak herseye bulasmis durumda

5
6
yanıtYanıtla
ultra ding dong:

pardon ya biz BJK ye yenilmisiz. . . yanlislik oldu fenerden ozur dileriz

5
2
yanıtYanıtla
infrarujMobil-ANDROID:

sevinmeyin kuş familyası CİM BOM küllerinden doğan bir takım. İnanmıyorsan aç tarih oku.

0
4
yanıtYanıtla
Bjk:

Bakın işine bitmişsiniz jopsuz jopa dönüyorsunuz külmü kalmıs ortada

yanıt0
yanıt1
Umut:

Zavallı cin con beter ol beter .

2
1
yanıtYanıtla
adalet:

tarflar haklı takımı dagıttı yönetim songün meloyu tellesi sattı amrabatı sattılar oyuncu hiç almadılar para yok diye çok ezik oynadı takım şampiyon takımı yok etiler fark 9 çıktı

1
1
yanıtYanıtla
Denizliyi istemezzzük:

Ula bu Cimbom obdestimi boziiii

2
0
yanıtYanıtla
EmreMobil-IOS:

Beter olun liseliler sizi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title