Haberler

Galatasaray Uğur Demirok'un Peşinde

Güncelleme:

Galatasaray, Trabzonspor'da gözden çıkarılan Uğur Demirok için harekete geçme kararı aldı.

Süper Kupa zaferiyle yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı veren Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Önceliği stoper takviyesine veren Aslan'da, Dnipro'lu Douglas, Serdar Aziz, Kamil Glik, Kaboul gibi isimler gündeme gelmiş, ancak yüksek maliyetlerden ötürü aşama kaydedilememişti. Geçen sezon, Hamza Hoca'nın Galatasaray'a kazandırmayı çok istediği, ancak söz verdiği için Trabzon'a giden Uğur Demirok'un Bordo-Mavililer'de Şota tarafından gözden çıkarılması ibreyi yeniden bu oyuncuya yöneltti.

CAMİAYI BİLİYOR

Hamzaoğlu, Akhisar'da 3 yıl birlikte çalıştığı, milli takıma kadar yükselttiği Uğur'u bu kez kaçırmak istemiyor. Ayrıca gündemdeki isimlere oranla çok düşük bir maliyetle kadroya katılabilecek olan Uğur'un, Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş olması, Kartalspor'da Semih Kaya'yla başarılı bir sezon geçirmesi de onu diğer adaylardan bir adım öne çıkarıyor. Hamzaoğlu'nun raporuyla yönetimin Uğur'un bonservisini almak için hareket geçtiği öğrenilirken Bordo-Mavili yönetimden 'olur' mesajı geldi.

"ZORLUK ÇIKARMAYIZ"

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Bize gelirken söz verdi, başka teklifler almasına rağmen sözünü tuttu. Hocamızın kararına saygı duyarız. Uğur'a da gereken kolaylığı yaparız." dediği öğrenildi. Uğur Trabzonspor'a 550 bin Euro'ya gitmişti. Bordo-Mavili takımın, Galatasaray'dan aynı rakamı talep ettiği öğrenildi. Tarafların bu hafta içinde el sıkışmasına kesin gözle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Demirok Serdar Aziz Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

AS 01 YENERBAHÇELİ:

NORMAL DİR ALT YAPIDAN TOPCU ALMAK ; BUNU HER TAKIM BCEREMİYOR , CON COM EN GÜZEL YAPDIĞI İŞ BU

1
15
yanıtYanıtla
.....:

GERZEK CİNCONLULAR

1
7
yanıtYanıtla
adsız:

altyapı gözden çıkarmış a takım kadroya alacakmış anlayana

3
3
yanıtYanıtla
Mechul:

SAÇMALAMA YÖNETİM GALATASARAYIN DÜNYADA BİR PRESTİJİ VAR BORÇ HARÇ KALİTE ADAMLAR ALIN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SES GETİRMELİYİZ REZİL OLMAYALIM TÜRKİYE LİGİ DİĞER TAKIMLARIN OLSUN

3
2
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

başka kim alacakki gs:D

4
0
yanıtYanıtla
adsız:

trabzonun eskilerinden bide ali kemal var hala yürüyo onuda listeye almış gs

yanıt0
yanıt5
Ergin esen:

Şu Fenerli leri anlamak mümkün değil hala saçma sapan konuşuyorlar. Siz sacmalarsınız biz şampiyon oluruz.Anlayın artık bunu.korkudan bir dünya transfer yapıp Shakira elenmek koyar adama

1
0
yanıtYanıtla
.....:

Men MAL siz olsaydınız geçecekmiydiniz turu. 4 0 garantiydi de üstünü bilmem. GERZEK CİNCONLU

yanıt0
yanıt0
gshisarMobil-ANDROID:

yakında anadolu takımı olcaz

1
0
yanıtYanıtla
yunus:

iyi kötü demeden faydalı faydasız bilmeden önüne geleni alıyor gs. Sonra oyuncuları göndermek için bin takla atıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title