Haberler

Galatasaray - Kasımpaşa Maçının Ardından

Galatasaray - Kasımpaşa maçının ardındanGalatasaray Teknik Direktörü Riekerink Oyuncuların, bu sezonki durumun acısını hissettiklerini gördümKasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay Takımımdan böyle bir oyun beklemiyordumKasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Sahada oynanan futbolun skora yansıyan tarafı bu değildiGalatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettikleri maçta aldıkları skordan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray - Kasımpaşa maçının ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Oyuncuların, bu sezonki durumun acısını hissettiklerini gördüm

Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay Takımımdan böyle bir oyun beklemiyordum

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Sahada oynanan futbolun skora yansıyan tarafı bu değildi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettikleri maçta aldıkları skordan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Riekerink, takım olarak performanslarından memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi

Sonuçtan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Takım olarak performansımızdan ve oyunumuzdan memnunum. Çaykur Rizespor karşısında rövanş öncesi avantaj elde etmeliydik ve başardık. Kasımpaşa maçı da ligde varoluşumuz açısından önemliydi. Üstümüzdeki takımlarla puan farkının açılmaması gerekiyordu. Ayrıca, oyuncularımın maç seçmediklerini göstermeleri açısından da önemliydi. Oyuncuların, bu sezonki durumun acısını hissettiklerini gördüm. Onlar da bir şeyleri telafi etmek istediklerini gösterdiler. Takımımla bugün gurur duydum. Sadece ilk 11'le sınırlı değil, tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Bugün 3 cezalı, 3 de sakat oyuncumuz vardı. Önümüzdeki dönemde onlar da aramıza katılacaklar. Bugünkü performanstan sonra, gelecek için çok ümitli olduğumu söyleyebilirim. Selçuk'un aramıza dönmesi de bizi çok mutlu etti. Çok iyi bir performans ortaya koydu. Kaptan ve takımı iyi motive eden biri olarak aramıza döndü. Bu galibiyetten bize kar kalan şeylerden biri de Podolski'nin kalitesini iyi bir şekilde kullanmaya başlamamız oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında çift forvete dönmeleri ilgili de Hollandalı teknik adam, Galatasaray'daki ilk maçım olan Eskişehirspor karşılaşmasında da çift forvet denedim. O zaman istediklerimiz olmamıştı. Sistemden ziyade, elinizdeki oyuncu tipleri ve onları nasıl kullandığınız önemli. Maçı ilk 20 dakikada domine etmiştik. Sonra geri yaslandık ve takımın ilerideki Podolski ile mesafesi çok açıldı. Oyuncu da yalnız kaldı. Skor 1-1'di ve ikinci yarıya böyle bir tercihle çıktık. Gole ihtiyacımız vardı. Bu şekilde ileride çoğalmayı başardık ifadesini kullandı.

Kendisinden sonra gelecek sezon takımın başında nasıl bir hoca olması gerektiği yönündeki soruya da gülerek yanıt veren Riekerink, Kesinlikle maçları kazanan bir hocaya ihtiyaç var. Benim görevim, takımı bir arada tutup, bir strateji oluşturmaktı. Bunu iyi bir şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Oyuncularım da bu konuda bana oldukça yardımcı oluyorlar. Sezonun kalan bölümü için hedeflerimiz belli dedi.

Jan Olde Riekerink ULEB Avrupa Kupası'nda şampiyonluk maçına çıkacak Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'na da başarılar diledi.

KASIMPAŞA TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY TAKIMIMDAN BÖYLE BİR OYUN BEKLEMİYORDUM

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise gol fırsatlarını değerlendiremediklerini vurgulayarak, şöyle konuştu

Kazanmamız gerekiyordu ve bu amaçla gelmiştik. Gidişatımız da iyiydi. Geriye düştük ve sonra skoru eşitledik. Son haftalardaki en büyük sıkıntımız, çok gol kaçırmamız ve kötü goller yememiz. Bugün de çok fırsat kaçırdık. İkinci yarıda Umut Bulut'un oyuna girmesi, Galatasaray için itici güç oldu. Buna rağmen yine pozisyonlarımız vardı ama faydalanamadık. Yapacak bir şey yok. Takımımdan böyle bir oyun beklemiyordum. Üzüldüğümüz bir maç oldu. Bizim için kritik bir maçtı. Oyuncularımın daha dikkatli olmalarını bekliyordum. Bugün tecrübe konuştu. Galatasaray, geçmiş maçlarına oranla daha iyi oynadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kalan 4 maçımızı en iyi şekilde bitirip, gelecek sezonun programını yapmaya başlamamız gerekiyor.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Sahada oynanan futbolun skora yansıyan tarafı bu değildi

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz de maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Bizim açımızdan enteresan bir maç oldu. Sahada oynanan futbolun skora yansıyan tarafı bu değildi. Futbol da böyle bir şey zaten. Yakaladığınız fırsatları değerlendiremiyorsanız rakibinize fırsat vermiş oluyorsunuz. 4 gollü bir skor beklemiyordum. Bana sürpriz oldu. Maç kalitesi açısından hak etmediğimizi düşünüyorum.

Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler yapılan Eren Derdiyok'un performansını eleştiren Öksüz, Çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim. Bugün herkes seyretti. Biraz becerikli olsaydı maç lehimize bitebilirdi dedi.

Gelecek adına yapılacak planlamalarla ilgili bir soruya da Hasan Hilmi Öksüz, Gelecek adına fazla söylenecek bir şey yok. 4 maç kaldı, yeterli başarıyı gösterirsek belki bir hedef yakalamış oluruz. Teknik heyetin hazırlıkları yeterince vardır. Biraz daha farklı yol alacaklarını düşünüyorum. Gelecek sezon daha güçlü, daha iyi futbol oynayan Kasımpaşa'yı sahada görmek istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Hilmi Öksüz Rıza Çalımbay Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title