Haberler

Galatasaray Efsanelerini Anıyor

Güncelleme:

"Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor.

Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü'nün işbirliği ile başlatılan Türk basketbolunun efsane ismi Yalçın Granit ile başlayan, Metin Kurt ile devam eden etkinliğin bu haftaki efsane ismi ise Arif Erdem.

Türk Telekom Arena'da 23 Eylül 2012 Pazar günü oynanacak Galatasaray – Akhisar Belediyespor karşılaşmasından önce düzenlenecek törenle Galatasaray'ın 90'lı yıllardaki en önemli futbolcularından Arif Erdem'e Galatasaray ve Türk futboluna yaptığı hizmetlerden ötürü Galatasaray Kulübü tarafından plaket takdim edilecek.

1993 yılında oynanan unutulmaz 3-3'lük Manchester United karşılaşmasında Peter Schmeichel'e attığı muhteşem golün sahibi Arif Erdem, Galatasaray formasıyla 14 yılda 7 kez Lig Şampiyonluğu, 5 kez Türkiye Kupası ve 1 UEFA kupası kazandı. İspanya'nın Real Sociedad takımında da forma giyen Arif Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımında hem yardımcı antrenör hem de teknik direktörlük görevlerinde bulundu.

Karşılaşma öncesinde düzenlenecek törende Arif Erdem'in dev bayrağı dalgalanırken, başarılarla dolu kariyerinden unutulmaz anları içeren bir film de gösterilecek.

Kaynak: Bültenler / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Yalçın Granit Türk Telekom Arif Erdem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title