Haberler

Futbolcu Gökhan Töre'yi Yaralayan Sanığa 9 Yıl 10 Ay Hapis

Hayati KILIÇ, İstanbulDHAŞişli'de 2014 yılında bir barda havaya ateş açan ve aralarında futbolcu Gökhan Töre'nin de bulunduğu 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle yargılanan tutuksuz sanık Korhan Bahadır silahla olası kasıtla yaralama ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam...

Hayati KILIÇ, İstanbulDHA

Şişli'de 2014 yılında bir barda havaya ateş açan ve aralarında futbolcu Gökhan Töre'nin de bulunduğu 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle yargılanan tutuksuz sanık Korhan Bahadır silahla olası kasıtla yaralama ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 9 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan karar duruşmasına, başka suçtan hükümlü sanık Korhan Bahadır SEGBİS aracılığıyla katıldı. Yalan tanıklık suçundan tutuksuz yargılanan diğer sanık Hasan Kutlu ile Gökhan Töre'nin de aralarında bulunduğu 6 müşteki duruşmaya katılmadı.

BÖYLE BİR EYLEME KARIŞMADIM

Esas hakkında son savunması sorulan sanık Bahadır, yapmadığım bir suçtan hapis yattım. Böyle bir eyleme karışmadım. Silahla kimseyi yaralamadım. Olayda yaralandığını söylenen şahıslardan biri medyatik olduğu için medya bir suçlu buldu. Suçu benim üzerime yıkmaya kalktı. Boş yere tutuklu kaldım. Atılı suçu işlemediğim için beraatimi talep ediyorum dedi.

Avukatların beyanın alınmasının ardından mahkeme heyeti, dosyayı karara bağladı. Heyet, sanık Bahadır'ın 6 kişiyi silahla yaralama ve ruhsatsız silah bulundrumak suçundan 9 yıl 10 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Sanık Bahadır'ın aynı zamanda bu dosyadan da tutuklanmasına hükmeden heyet, diğer sanık Kutlu'nun ise atılı suçlardan beraatini kararlaştırdı.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 21 Nisan 2014'te saat 05.40 sıralarında Şişli'deki bir barda bulunan sanık Korhan Bahadır'ın, kimliği belirlenemeyen bazı kişilerle anlaşılmayan nedenle tartıştığı ve mekan içinde havaya 2 el ateş ettiği belirtiliyordu.

Bu sırada aynı mekanda sanıkla herhangi bir ilişkileri olmayan mağdurlar Gökhan Töre, Taner Yalçın, Mahir Arslan, Hüseyin Kanat, Burkay İsen ve Kadircan İpekçi'nin de bulunduğu kaydedilen iddianamede, mağdurların tavandan parçalanıp seken mermi çekirdeğinden yaralandıkları idida ediliyordu.

İddianamede, sanık Bahadır hakkında olası kasıtla öldürmeye teşebbüs suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası isteniyordu. Diğer sanık Hasan Kutlu'nun ise olayda kullanılan silahın tanımadığı biri tarafından aracına bırakıldığını söyleyerek yalancı tanıklık yaptığı belirtiliyorrdu. Sanık Hasan Kutlu'nun yalan tanıklık suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi talep ediliyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Korhan Bahadır Gökhan Töre Hasan Kutlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title