Haberler

Furkan Andıç'ın Aybüke Pusat ile yakınlaşması eski iki arkadaşı karşı karşıya getirdi

Güncelleme:

"Her Yerde Sen" dizisinin başrol oyuncuları Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yakınlaştığı iddia edilmişti. Söz konusu iddialar, Dilan Deniz Çiçek ile Aybüke Pusat'ı karşı karşıya getirdi. İlk hamle Dilan Çiçek Deniz'den geldi ve Aybüke Pusat'ı takipten çıktı.

Furkan Andıç'ın Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz ile ayrılığı sonrası Aybüke Pusat ile yakınlaşması eski iki arkadaşı karşı karşıya getirdi.

Dilan Deniz Çiçek ile Furkan Andıç'ın 9 ay önce ilişkilerini sonlandırmıştı. Daha sonra Furkan Andıç'ın "Her Yerde Sen" dizisinde rol arkadaşı Aybüke Pusat ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Bu iddiaların magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından ilk hamle Dilan Deniz Çiçek'ten geldi ve Aybüke Pusat'ı takipten çıktı.

"TATİLE GİDERKEN GÖRÜNTÜLENİNCE OLAN OLDU"

2014 yılında katıldıkları Türkiye Güzellik Yarışması'nın kampında tanışan Dilan Deniz Çiçek ve Aybüke Pusat, yakın arkadaş oldular. Sonrasında oyunculuğu seçtikleri için aynı çevrelerde dolaşmaya başladılar. Dilan Çiçek Deniz bir dizi setinde tanıştığı Furkan Andıç ile bir yıl aşk yaşadı. Kasım 2018'de de ayrıldı. Furkan Andıç geçen haziranda 'Her Yerde Sen' dizisinde Aybüke Pusat ile oynamaya başladı.

Furkan Andıç'ın Aybüke Pusat ile yakınlaşması eski iki arkadaşı karşı karşıya getirdi

Senaryodaki aşk gerçek oldu. Ancak çift, Dilan Çiçek Deniz'in tepkisinden çekindikleri için bu konudaki sorulara "Sevgili değiliz, rol arkadaşıyız" diyerek kaçamak yanıtlar verdi.

Ancak geçen hafta havalimanında tatile giderken görüntülenince olanlar oldu.

KARŞILIKLI OLARAK TAKİPTEN ÇIKTILAR

Aşk iddialarının ardından ilk hamle Dilan Deniz Çiçek'ten geldi. Yakın arkadaşı Aybüke Pusat'ı Instagram hesabından takipten çıktı. Daha sonra Aybüke Pusat da Dilan Deniz Çiçek'i takibi bıraktı. Posta'da yer alan habere göre sosyal medyada Aybüke Pusat'a "Arkadaşının eski aşkını aldın. İçin rahat mı?" diye yüklendi.

Furkan Andıç'ın Aybüke Pusat ile yakınlaşması eski iki arkadaşı karşı karşıya getirdi

FURKAN ANDIÇ'A "ARA BOZUCU" MESAJLARI YAĞDI

Dilan Çiçek Deniz'e "Hem dostunu hem de eski sevgilini silmek ne zor" şeklinde yorumlar geldi. Furkan Andıç'a da 'ara bozucu' mesajları yağdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dilan Çiçek Deniz Furkan Andıç Aybüke Pusat Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (11)

ahmet dilbudak:

bu diziler zaten yakınlaşmak amaçlı. . .

14
0
yanıtYanıtla
Merve can:

Ne beklenir ki bunlardan kimin eli kimin cebinde belli değil çok genişler pess

12
0
yanıtYanıtla
YAV HE HE:

ŞU ADAMI DA ÜNLÜ YAPTINIZ YA. HAYRET DOĞRUSU

8
2
yanıtYanıtla
MEDYA PATRONU:

ŞU ADAMI DA ÜNLÜ ETTİK YA, DAHA DA BİŞEY DEMİYORUM YANİ. . .

6
3
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Furkan''ın oyunculuğu sıfır. Bilmiş bilmiş konuşan gevezeyi oynadığı için oyunculukta tutunamıyor. Reklamı ancak bu şekilde kızlarla yapabilir. Kardeşim Furkan süper adamı oynamak zorunda değilsin. Birazda aptal karakter rollerinde oyna.

6
1
yanıtYanıtla
NAMRUN''LU ( GÜZEL YAYLA ):

Avniciğim , biz sevenler ellerimiz mousta seni beliyoruz . Ne olur güzel yorumlarından bizi mahrum etme (!)

3
1
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

ne salakça şeyler uğraşıyorlar ya , çoluk çocuklar işte. . .

2
0
yanıtYanıtla
bunlar kim ya:

ben hiçbirinide tanımıyorum o yüzden yorum yok yok yok gerçekten yapmıycam bi yorum

2
0
yanıtYanıtla
BİZENE:

BİZE NE

2
0
yanıtYanıtla
Nur:

Dilan Cicek ne Kadar ruhsuz duruyor resimlerinde. Gencecik kadin estetikle kendini ne hale getirmis. Sanirsin 40''li yaslarinda. Hic mi aynaya bakmiyor bu insanlar. Hepsi sanki ayni fabrikadan cikmis gibi, bakislari bile donuk. Neden Allah''in bize bahsettigi o essiz güzellikle yetinemiyor kadinlarimiz. Agizlar ayni model, gözler öyle, elmacik kemikler kalkik vs. Hepsi ama hepsi estetik harikasi kendilerine göre. Oysa ne Kadar da yapaylar. Yüz ifadelerine bile yansiyor bu.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title