Haberler

Freni Boşalan Tır, 3 Otomobili Biçip Evin Çatısına Çıktı: 3 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, freni boşalan TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 2 otomobile çarptıktan sonra park halindeki başka bir aracı önüne katıp, yol seviyesindeki evin çatısına çıkarak durdu. Çökmenin meydana geldiği evde şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Diyarbakır karayolunun Şirinkuyu Kavşağı'nda meydana geldi. Şanlıurfa yönüne giden Ömer Demir'in kullandığı 26 TF 087 plakalı TIR, iddiaya göre freninin boşalması sonucu kırmızı ışıkta bekleyen Mehmet Çınar yönetimindeki 27 AT 621 plakalı otomobil ile Koray Yıldız yönetimindeki 33 RE 935 plakalı otomobile çarparak, refüjü aşıp karşı yöne geçti. TIR, park halindeki 10 U 6635 plakalı otomobili de önüne katıp, yol seviyesindeki Selahattin Karaaslan'a ait tek katlı evin çatısına çıkarak durabildi.

3 KİŞİ YARALANDI

TIR'ın çatısına çıktığı ve çökme oluşan evde şans eseri kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kazayı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralanan Mehmet Çınar ve Koray Yıldız ile İbrahim Torun, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine tedavisine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Hurdaya dönen 3 otomobil ile TIR, olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı.

Ev sahibi Selahattin Karaaslan, nişana gitmek için evde olmadıklarını belirterek, "Bir yakınımızın nişan törenine katılmak üzere hazırlanmıştık. İçeriden ceketimi aldığım sırada bir gürültü duydum ve evin direklerinin kırıldığını görünce kendimi dışarı attım. Çok şükür can kaybı olmadı ama evim tamamen çöktü" dedi. TIR sürücüsü Ömer Demir'in gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Siverek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çınar Ömer Demir Şanlıurfa Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title