Haberler

Forum Gaziantep'te Çocuklar, Hayatlarının En Eğlenceli Dersine Girdi

Forum Gaziantep çocuklar için hem eğlendirici hem de öğretici etkinliklerinden birine daha imza attı.

Forum Gaziantep çocuklar için hem eğlendirici hem de öğretici etkinliklerinden birine daha imza attı.

Forum Gaziantep'te 9-14 Eylül tarihlerinde hafta içi her gün çocuklar için Afacanlar Sınıfı kuruldu. Derse öğretmen olarak giren sevimli çizgi film kahramanları çocuklarla hem eğlendi hem de faydalı bilgiler paylaştı.

Gaziantep'in en gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep'te 9-14 Eylül tarihleri arasında gelen öğrenciler, farklı bir okul deneyimi yaşadı.

Sevimli tavşan Bugs Bunny, hınzır kedi Silvester, sınır tanımayan iştahıyla her şeyi silip süpüren Tazmanya Canavarı gibi ünlü çizgi kahramanlar, Forum Gaziantep'te çocuklar için kurulan Afacanlar Sınıfı'nda öğretmen olarak ders yaptı. Çocukları düşünmeye ve yorum yapmaya sevk eden eğlenceli mantık sorularıyla Looney Tunes kahramanları hem eğlendirdi hem de çocuklara yeni kavramlar öğretti.

Pedagojik bir hassasiyetle profesyonel uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar ders aralarındaki 'Çılgın Teneffüs'lerde ise dozu daha da artan eğlencenin tadına vardı.

'Okul Otobüsü' ile çocukların okula giden en eğlenceli yoluyla başlayan faaliyet, çizgi kahramanlarla çeşitli oyunlar ve fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Forum Gaziantep'e gelen ebeveynler bu faydalı ve eğlenceli faaliyetle birlikte çocuklarının bu unutulmaz anlarını çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title