Haberler

"Formaliteden Boşandılar" Sözlerine Hande Bermek'ten İlk Kez Yanıt Geldi

Güncelleme:

"Murat Başoğlu ile formaliteden boşandılar." sözlerine Hande Bermek'in avukatı, "Hande Hanım tarifsiz bir acı içinde" diyerek ilk kez cevap verdi.

Murat Başoğlu'nun yeğeniyle yaşadığı skandal ilişkinin ardından eşi Hande Bermek ile boşanmasına rağmen birlikte görülmesi büyük yankı uyandırmıştı. Hande Bermek'in avukatı formaliteden boşandılar iddialarına "Hande Hanım tarifsiz bir acı içinde." diyerek cevap verdi.

"HANDE BERMEK ŞOKTA VE TARİFSİZ BİR ACI İÇİNDE"

Yaşadığı skandal ilişkiyle gündeme gelen Murat Başoğlu ile eski eşi Hande Bermek'in 'Formalite icabı boşandılar' iddiasına avukat Aslı Hatemi'den şöyle yanıt verdi: "Boşanır boşanmaz evleri ayırdılar. Hande Bermek başına gelenler karşısında şokta, tarifsiz bir acı içinde" Müvekkilim Hande Bermek ile Murat Başoğlu boşanır boşanmaz evlerini ayırdılar. Murat Başoğlu eski eşinin evine çocuğuyla vakit geçirmek için gidiyor. Oğullarının her türlü menfaati ve sağlığı için bir araya gelmeye devam edecekler."

AVUKAT: HANDE BERMEK BAŞINA GELENLERE HALA İNANAMIYOR

Avukat Aslı Hatemi sözlerine şöyle devam etti: "Bunun yanı sıra Murat Başoğlu'nun boşanmaya müteakip protokol gereği yerine getirmesi gereken hukuki işlemleri devam ediyor. İstanbul'daki evin tapusunu ve arabanın ruhsatını eski eşine devredecek. Yaşanan süreç Hande Bermek için hiç de kolay değil. Henüz yaşadığı travmayı üzerinden atamadı. Başına gelenlere hala inanamıyor, şokta. Tarifsiz bir acı içersinde. Bu süreçte tüm kamuoyundan anlayış bekliyoruz."

(Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhammed Hatemi Murat Başoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title