Haberler

Fırtınanın Şiddetini Anlatmak İsteyen Show TV Muhabiri, Canını Hiçe Saydı

Güncelleme:

Daha önce olayı anlatmak için balkondan düşme tehlikesi geçiren muhabir, bu kez de fırtınanın şiddetini anlatırken canını hiçe saydı. Baştan aşağı ıslanan muhabirin buz gibi suyla nefesi kesildi.

Show TV muhabiri Beyazıt Şenbük, İstanbul'daki fırtınanın şiddetini anlatabilmek için denizin dibine gitti. Muhabir, insan boyunu geçen dalgaları anlatırken sular altında kaldı.

HABERCİYKEN HABER OLDU

Daha önce TV8'de Serap Paköz'ün programında çalışan muhabir, olay anını anlatmak için kendini balkondan aşağı sarkıtmıştı. Sosyal medyada gündem olan çılgın muhabir, bu sefer de haber için sular altında kaldı. Muhabir, böylece haber ararken haber oldu.

Balkondan böyle sarkmıştı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

abuzer karatikit:

haberi anşamlı kılıp , daha da inandırıcı yapmak için canına kıysaymış daha iyi olurmuş. hey Allahım ya :D

8
1
yanıtYanıtla
OKTAY:

gerçekten müthiş çok etkileyici

5
2
yanıtYanıtla
OSMAN:

show haber bambaşka

0
6
yanıtYanıtla
YABANCI GELİN:

Başarılı bir muhabir Serap Paköz''ün başarısız sunumunu bu muhabir tolere ediyor. Geleceğin Acun Ilıca''sı bu çocuk benden söylemesi. .

5
0
yanıtYanıtla
zazapo:

bu çocuk başarılı acun gıbı olur ınsallah

2
2
yanıtYanıtla
ggdfg:

afferin 1 kilo muz hediye edecem sana

2
0
yanıtYanıtla
Hacivat:

Haci biz sana inanıyoruz.. Yapma bi daha böyle şeyler... Maazallah zaturre olursun...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title