Haberler

Final yapan Çukur'un iki yıldızı, 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne dahil oldu

Güncelleme:

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un final yapması, hayranlarında büyük üzüntüye neden oldu. Dizinin bitmesiyle birlikte, Çukur'un iki yıldız ismi Damla Sönmez ve Sarp Akkaya da BluTV'nin 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne transfer oldu.

Show TV'de ekrana geldiği 2017 yılından bu yana reyting rekorları kıran Çukur dizisinin, geçtiğimiz haftalarda ekranlara veda etmesi, hayranlarını üzdü. Ancak Çukur hayranlarına, yapımcılar tarafından Üç Kuruş dizisinin müjdesi verildi.

Üç Kuruş dizisinin hazırlıkları devam ederken, BluTV'nin iddialı dizisi 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne Çukur'dan iki transfer gerçekleşti.

Final yapan Çukur'un iki yıldızı 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne dahil oldu

İKİNCİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Anti-kahraman Ercüment Çözer'in kendi adaletlerini sağlamaya kararlı iki gençle karşılaşmasını konu alanyapımı 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin ikinci sezon hazırlıkları başladı.

Final yapan Çukur'un iki yıldızı 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne dahil oldu

Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum ile Miray Daner'i buluşturan dizinin ekibi bugün ikinci sezon çekimlerine başlıyor.

ÇUKUR'DAN İKİ TRANSFER

Dijital platformun iddialı dizisine final yapan Çukur'dan iki önemli isim katıldı.Sarp Akkaya ve Damla Sönmez, bundan Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi' ile ekranlara gelecek.

Final yapan Çukur'un iki yıldızı 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne dahil oldu

Final yapan Çukur'un iki yıldızı 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'ne dahil oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Damla Sönmez Show Tv Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title