Haberler

FIM Uluslararası Motosiklet Turu tamamlandı

Güncelleme:

Uluslararası Motosiklet Federasyonunca (FIM) bu yıl İzmir ve Aydın illerini kapsayan rotada düzenlenen FIM Uluslararası Motosiklet Turu, düzenlenen gala gecesiyle son buldu.

Uluslararası Motosiklet Federasyonunca (FIM) bu yıl İzmir ve Aydın illerini kapsayan rotada düzenlenen FIM Uluslararası Motosiklet Turu, düzenlenen gala gecesiyle son buldu.

Etkinlikte konuşan, FIM Kültür ve Tur Komisyonu üyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak bu organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür eden FİM Touring Komisyonu Başkanı Nuro Leipete, "Bu fantastik bölgede geçmişten gelen dünya miraslarını eşsiz bir şekilde koruduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gelecek nesiller buraları tekrar tekrar ziyaret edecekler. Organizasyon boyunca bize yaptığı katkılardan dolayı Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'a çok teşekkür ediyorum." dedi.

Salgın nedeniyle geçen sene etkinliklerin yüzde 45'inin iptal edilmek zorunda kalındığını belirten Leipete, "Güvenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz etkinlik Türkiye'de oldu. Uluslararası düzeyde gerçekleşen Mototour of Nations sadece bu sene Türkiye'de gerçekleşti. Dünya Motosiklet Başkanı benim buraya motosikletle geldiğimi öğrendiği zaman Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'a plaket gönderdi." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Fedon, Türkiye, İspanya, Portekiz, Çekya, Belçika, Hollanda, İtalya, İsviçre, Hırvatistan, Yunanistan, Ürdün, Irak ve Filistin'den gelen yüz katılımcıya konser verdi.

Etkinlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, meclis üyeleri ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, en genç ile yaşlı katılımcı, en uzaktan gelen katılımcı ve en çok kilometre yapan katılımcıya plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Yunus Uçar Motosiklet İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title