Haberler

Filinta'da Hesaplaşma Başlıyor!

Güncelleme:

'Filinta'nın 15. Bölümünde yine hesaplaşmalar, İstanbul için temizlenmesi gereken sır dosyaları, gizemli cinayetler ile çözümü beklenen davaların heyecanlı ve sürükleyici bir hikayesi yansıyacak seyirciye.

Filinta Mustafa (Onur Tuna) işlemediği suçtan dolayı şartlı özgürlük yaşadığı boynundaki ilmekle yine adaletin peşinden koşarken,gözlerinin önünde vurulan sevdiği kız Lara'yı (Damla Aslanalp) sonsuza kadar kaybetme korkusu yaşamaktadır. Ve İstanbul'da yine olaylar ve çözmesi gereken işler onu beklemektedir.

Es Film'in yapımcılığını üstlendiği sinema tadında ve kalitesinde çekilen, TRT ekranlarından seyircisiyle buluşan, eşi benzeri olmayan Türkiye'nin ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi Filinta'da bu hafta Salı akşamı neler olacak bir göz atalım…

Boris Zaharyas ( Serhat Tutumluer ) Lara'nın Filinta Mustafa yüzünden vurulduğunu düşünerek, Mustafa'yı tüm bu olanlar yüzünden suçlar ve buna kendini inandırır. Ve kızının vurulduğu anda onu kendisinin de koruyamadığını ve ayrıca Mustafa'dan da uzak tutmak adına, Dr. Shultz'un da reddetmesine rağmen her şeyi göze alarak Lara'yı hastaneden çıkarıp evlerine götürmek ister.

Anita von Wilhelm (Wilma Elles) ve Vivian (Alona Kral) Boris'in işlerini araştırmak için görevlendirilen defterdarın peşine düşer. Anita'nın defterdara Boris hakkında bilgi vermesi defterdarda şok etkisi yaratır.

Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür), Esat Paşa'dan (Yosi Mizrahi) Bekri'nin, güvenliği açısından bulunduğu hapishaneden alınıp başka bir yere nakledilmesini ister. Ancak Esat Paşa, kesin bir dille bunu reddeder. Çok geçmeden hapishanede isyan çıkar ve bütün şüphe okları yine Bekri'yi gösterir…Ortalık yine birbirine girer.

Boris'in Anita'yı kullanıp hakkındaki bilgilere ulaşması uzun sürmez. Ancak Anita Alman Sefir'ine durumu anlatmaya gittiğinde karşılaştığı manzarayla alt üst olur. Boris yine yapacağını yapmıştır.

Mustafa gecenin karanlığında yürürken, ölümle burun buruna gelir.

Ardında kapüşonuyla onu bekleyen sürpriz nedir?

Lara hayatta kalabilecek midir?

Padişahın engeline takılan Boris bankayı kurabilecek midir?

Tüm bu soruların cevapları Filinta ile 31 Mart Salı akşamı TRT ekranlarında…

Yönetmenliğini Gökhan Erkut'un, senaryosunu Altuğ Küçük'ün üstlendiği, Başrollerinde Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Feyza Işık, Wilma Elles, Alona Kral, Ebubekir Öztürk, Alican Bayhan, Emre Canpolat, Ceren Yılmaz, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber gibi önemli oyuncuların yer aldığı ve usta tiyatro sanatçısı, sanat yönetmeni ve yönetmen Selim Gürata'nın da 'Hasan Baba' karakteriyle kadroya dahil olduğu 'Filinta' 31 Mart Salı akşamı 20.00'de yayınlanacak yeni bölümüyle TRT1 ekranına gelecek…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serhat Tutumluer İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

ceyda çilem:

millet ne izliyo ben anlamıyorum gerçekten izlenecek bi şey yok tvde! iyi başladı şu dizi, zamanlama muhteşem oldu. Tam da Türk dizileri ile ilgilı karamsarlığa düşmüştüm.

2
0
yanıtYanıtla
nil surdan:

trt güzel işlere imza attı. son dönem dizilerinin hepsi çok iyi, diğer kanallardaki diziler bence yetersiz.

2
0
yanıtYanıtla
Perihan Sever:

komedi tarzında programları çok severim genelde dizi izlemem ama filinta bağımlılık yaptı merakla bekliyorum yarını.

2
0
yanıtYanıtla
umut hancı:

lara''ya bir şey olmasın gerçi olmaz bence önemlii bi karakter. İnşallah artar böyle dizilerin sayısı. Filinta çok başarılı bi dizi.

2
0
yanıtYanıtla
Korçak Lale:

Merhaba, sadece bu bölüm değil ilk baştan beri muhteşem. Uzun zamandır beklediğim türde bir diziydi, polisiye sevdiğim bir tür. Aksiyonun bol olması da takdire şayan, dizilerimizdeki en önemli eksik buydu.

2
0
yanıtYanıtla
tunç kale:

tarihimizi cesurca işleyen bir yapım Filinta. heyecan bir an olsun düşmüyor ,

2
0
yanıtYanıtla
idris kılıç:

osmanlı dizilerini sevmez ve izlemezdim normalde ama Filinta izleyince fikrim değişti adamlar on numara dizi yapmışlar , her bölüm sinema filmi gibi

2
0
yanıtYanıtla
umur kır:

filinta sayesinde adam akıllı bir dizi izleyebildik, millet gitsin bayık aşk dizileri izlesin ben böyle mutluyum

2
0
yanıtYanıtla
tahir akça:

Osmanlı dizileri arasında şimdiye kadar yapılmış en iyi dizi diyebilirim. Televizyonda saçma sapan diziler izleyeceğime böylesine kaliteli diziler izlerim daha iyi

1
0
yanıtYanıtla
paraguay aşığı:

İlkten izlemiyordum bu diziyi son bir kaç bölüm bakmaya başladım ve daha önce izlemediğime pişman cidden kaliteli bir yapım, izlemekte tereddütleriniz varsa kaçırmayın derim sonraki bölümü

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title