Haberler

Filenin Sultanlarından Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Güncelleme:

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Bolu Belediye spor Bayan Voleybol Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Belediye spor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Belediye spor Yönetim Kurulu üyeleri Murat Semercioğlu, Arzu Aydın, Takım Menajeri Behçet Erdoğan, Teknik Direktör Gökhan Çokşen sporcularla Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Filenin sultanları tecrübeli teknik direktöre emanet

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Bolu Belediye spor'un yeni sezondaki antrenörü Gökhan Çokşen konuşmasında Bolu spor'un 1. Lige çıkması için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.Tecrübeli teknik direktör Çokşen, birçok 1.lig ekiplerinde yıllarca başarıyla çalıştı.Çokşen, Milli takım genç ve yıldız takım antrenörlüğü, Galatasaray Bayan A-takımında, Ataşehir Bayan voleybol takımında, Gaziantep Şahinbey Bayan Voleybol takımda ve birçok lig kulüplerinde görev yaptı.

İnşallah Bolu'da voleybolu daha çok kişiye sevdiririz

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Arkadaşlarımız, gençlerimiz, sporcularımız, yol arkadaşlarımız, ben öncelikle bu nezaketinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bolu önümüzdeki dönemde üniversite spor, üniversite ve turizm kenti olacak. Bizim bütün çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Bütün spor branşlarının kamp merkezinin Bolu'da olmasını istiyoruz. Voleybol takımını Bolu'da izlemeye daha çok aileler geliyor bu beni çok sevindiriyor. İnşallah Bolu'da voleybolu daha çok kişiye sevdiririz. Bolu daha iyiye, daha güzele gidecek" dedi.

Bolu sporun başkenti olacak

Spor alanının Bolu Belediyesi için çok ayrı bir öneme sahip olduğuna değinen Başkan Yılmaz "Bu güzelliklerin üzerine birçok yeni güzellikler konulacak. Amacımız; insanlarımızın mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşaması ve Bolu'da yaşamaktan dolayı gururlu olmasını sağlamaktır. Gençlerimize, çocuklarımıza, isteyen herkese, her yaşta insanımıza spor yapma imkanını sunmayı biz asli görevimiz olarak görüyoruz. Sizden yeni sezonda başarı bekliyoruz. Başarısız olsanız da biz sizin yanınızdayız. Spor demek sağlık demek. Bolu sporun başkenti olacak. İnşallah Bolu'da yaşayan herkes huzurlu ve sağlıklı olacak." dedi.

Hedef 1.Lig

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ederek, "2014-2015 sezonunda takımımız çok güçlü çok güzel bir kadro ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah Bolu Belediyespor bu takımla 1.Lige çıkar. Bolu'yu en güzel şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alaaddin Yılmaz Arzu Aydın Boluspor Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title